Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]System

HatersGonnaHate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrałem rankeda grając adc ze statami 10/6/14 i dostałem 16 punktów, później przegralem rankeda tez adc ze statami 13/4/13 i odjęło mi 21 punktów. Moze mi ktos wytlumaczyc w jaki sposob ten system lig dziala? Czemu tak sa rozdawane punkty? Dodam, ze to silver 5

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

twoje mmr jest małe:P dlatego dostajesz więcej za przegraną niż za wygraną

Opublikowano

jak ten system dobierania ludzi jest tak świetny, i przegrywam kilka gier pod rząd bo mam na supporcie jax full ap albo kilka afkow, albo gp tanka

@edit

Odbieraja wiecej punktow zebym zlecial do nizszej ligi bo przegrywam przez debili? GJ

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Masz małe mmr, ew. przegrałeś gre którą powinieneś wygrać (vs warzywa)

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Nie martw się mam tak samo adc 11/6/24!! ( zacząłem po prostu oddawać kille ) ale nie musi być lose ... i tak oto spadłem z 2 do 3 ;/ (Silv) . Tera zaczynam grac midem i topem zobaczę co to będzie ;p .

Opublikowano
26 Wins

32 Losses

Nie ma o czym mówić, twoje mmr jest bardzo małe.

Jeżeli masz więcej lostów niż winów, nie licz na cokolwiek więcej i naucz się grać.

League of Legends

Opublikowano

TO DEBILE!!!! to przez nich siedzisz tak nisko, już dawno powinieneś być w Challanger Tier i dostawać propozycje od teamów prawda?

Co do tematu, jesteś w Silver V, dodatkowo twoje win/ratio jest słabo a co za tym idzie MMR też jest słabe, wejdź sobie na LoLking i zobacz z kim grasz - brązy.

btw. jeżeli ktoś może mieć problem z wyjściem z brązu/srebra to po prostu jest słaby :]

ps. zaraz poleci na mnie hejt że mam diamond 1 na BoLu, sezon2 i początek 3 grałem bez i miałem Gold 3, tak tylko uprzedzając posty niektórych:]

Opublikowano

Ja tego Nie rozumiem ... Mam wygrane 48 rankedów a przegranych 69 a jak grałem adc i wygrałem dostałem 27 lp wczoraj kha zixem 24/3 i dostałem 25 lp a też mam win ratio na minusie ....

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...