Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mody][Launcher]HdCraft - Zombie Apoklipsa

TheKaczorek178

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@PrzemekD5

Jak narazię intensywnie pracujemy nad serwerem (pluginy, mody, ostatnie lokacje) :) W tym samym czasie .Skr robi launcher :) Więc zależy to po części od niego.

@xMas

Serwer nie był robiony na podstawie jakichkolwiek gier, ale tak tematyka jest podobna :) Ale fajnie, że wpadniesz, zapraszamy :)

@PrzemekD5

Jeśli, chodzi ci o nowe zbroje, to tak. Typu pancerze różnych nacji z II Wojny Światowej, i nie tylko :)

Opublikowano

@up

Co do zbroi to wpadłem na ciekawy pomysł np. skórzaną zbroje przemienić na strój policyjny(ten do uspokajania tłumu, czyli pałkarza :)) , żelazną na strój żołnierza, dokładniej szturmowca, złotą na strój zwiadowcy, a diamentową na stój kolosa(tego z Call od Duty :D)

Jeśli chcecie mogę wam dokładniej opisać te zbroje.

Opublikowano

@PrzemekD5

Heh, zbroje już są zmienione :) Są zmienione textruki na takie bardziej apokaliptyczne :) Wszystko zobaczysz na starcie :) Ale dzięki za podsunięcie pomysłu. Na pewno coś wykorzystam :)

Opublikowano

Nadal nie mogę się doczekać ponieważ chcę nagrać coś z tego serwera i to bardzo...

Licze na szybki start.

graphic.png

Opublikowano

Kiedy start? Nie mogę się doczekać i oby to nie był niewypał

mam też pewną propozycję ale nie wiem czy nie jest zła :) mianowicie chodzi o to że było by kilkanaście takich miejsc gdzie można by budować schrony itd. ale to chyba zły pomysł bo gracze nawzajem by sobie to rozwalali i wg...

Na pewno zagram :)

PS: Można wiedzieć jaką macie maszynę albo na jakim jest hostingu?

Opublikowano

@Majak

Również nie możemy się doczekać :) A co do filmów to oczywiście, że można nagrywać :)

@Mr.Ziomuuss

Jak narazię intensywnie pracujemy nad serwerem (pluginy, mody, ostatnie lokacje) :) W tym samym czasie .Skr robi launcher :) Więc zależy to po części od niego. :)

mam też pewną propozycję ale nie wiem czy nie jest zła :) mianowicie chodzi o to że było by kilkanaście takich miejsc gdzie można by budować schrony itd. ale to chyba zły pomysł bo gracze nawzajem by sobie to rozwalali i wg...

Tego pomysłu na 100% nie będzie. Nie wyobrażamy sobie tego, by to wyglądało prawidłowo.

@PrzemekD5

O umiejętnościach myśleliśmy od dawna (nie o jakiś skillach czy coś). Jeśli damy rade znaleźć, fajny, odpowiedni plugin/mod to oczywiście, że będzie.

Opublikowano

Coś o sobie (minimum 10 zdań):

Hahaha, jaki chory kretyn będzie wami pisał 10 zdań o sobie .. -.-

Gdybym chciał to napisałbym więcej -.- Nie wiem jaki masz problem, to że ty nie dałbyś rady, to nie znaczy, że inni są takimi flejami.

Opublikowano

@Multi2

Już niedługo :)

@UniBag

Wybacz :( Ale start niedługo, więc nie ma co się martwić.

@PrzemekD5

Dzięki, że pomagasz, ale po prostu wystartujemy bez umiejętności, a w jakimś update wejdzie to :)

Opublikowano

Kiedy start ;C? Możesz sprecyzować?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...