Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wieli jest Minecraft?

Atlantic Mage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Przez przypadek natrafiłem na filmy pewnego użytownika, który ma tak ciekawe filmy, a za mało subskrypcji . Przejdźmy do rzeczy: Wielu z nas myślało, że świat Minecrafta w nieskończenie się generuje. Jednak tak nie jest. Wiele osób zapewne nie wie o tych faktach.

Filmy nie są moje!

Proszę o poprawienie literówki w temacie >.<

Opublikowano

Teoretycznie jest nieskonczony. Pozostaje jeszcze swiat widmo ;)

@nizej

jak dotąd nikt tego nie sprawdził czyli mozna załozyć ze ogranicza go pojemność dysku ;p

mojasygnan.png

Opublikowano

Powiem szczerze, nie lubię letsplayerów i rzygać mi się chcę na widok kolejnych rekomendacji "mandziozaur" "BLOW ZNOWU..." "blow wysadził tnt" "mandzio sra na podłogę diamentami".

Ale ten gość zrobił tak profesjonalny film (ujęcia na początku i muzyka, po prostu...) że musze mu dać suba i zacząć oglądać! Swoją drogą... o ziemi wiedziałem ale Nether i End są ciekawe :>

ps. subów ma dużo; wyświetleń tak sobie. A film... on nie mówi tylko jak wielki jest kres ale także BARDZO CIEKAWIE opowiada o całym Endzie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A ja żyłem w przekonaniu, że świat jest nieskończony, śmieszne. Dzięki, to jest świetny poradnik.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...