Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

.SynteX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Otóż mam taki problem :)

Na pingtest.pl mam ping 26-27 w cs-ie mam tez 26 a w Crossfire mam 50 ;) Może wiece czy jakieś programy blokują mi ten ping ? Mówię że antywirus nic nie pomaga itp..

Jakieś zabezpieczenia ?

Opublikowano

Wyłącz zbędne programy typu gadu gadu,skeyp,przeglądarka lub wina stoi po CF.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

A spróbuj użyć CTRL+ALT+DEL i po zakańczaj wszystkie programy które zżerają ci internet i wtedy odpal.

Odpal CF i użyj CTRL+ALT+DEL PPM na nazwę>>Przejdź do procesu>>Ustaw priorytet>>Wysoki.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Zależy też od serwera. Bo w CS może być dobry, ale w Crossfire może nie, bo grasz na wolniejszym serwerze niż ten w CS. W końcu ping 50 to dobry ping, więc nie ma problemu :P Bo skoro speedtest mówi 25 pingu, to wina leży po Crossfire. Jak kojarzę z TO:AoT posortuj listę serwerów na najszybszy serwer i tam zobacz. Bo jednak stawiam na to, że grasz na wolnym (wolniejszym) serwerze, niż ten w CS

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...