Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Windows 8] Problem - Aktualizacje.

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Od 2 Miesięcy mam problem, Gdyż przy instalowaniu każdej aktualizacji występuję komunikat, Instalowanie aktualizacji nie powiodło się, Wycofywanie zmian. Co prawda trwa to 3 godziny, Ale mniejsza z tym. Nie wiem czego to wina. :/

Opublikowano

Jeśli Windows 8 jest oryginalny. Pierwsze co bym zrobił to przywrócił system do daty kiedy takie coś jeszcze nie miało miejsca.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No to je wyłącz xD Ja mam wyłączone.

Mam wyłączone, Już 3 miesiące. A na pewno dodali jakieś ważne.

Jeśli Windows 8 jest oryginalny. Pierwsze co bym zrobił to przywrócił system do daty kiedy takie coś jeszcze nie miało miejsca.

Tak, Jest oryginalny, Niestety nie mogę przywrócić gdyż wszystkie punkty przywracania usunąłem, Było to 3-5 Miesięcy temu.

Opublikowano

Podaj kod błędu.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nic nie piszę o żadnych kodzie :-) Po prostu po instalowaniu aktualizacji pojawia się "Nie powodzenie" Trwa wycofywanie zmian :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...