Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinecraftSP

Billy Baner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio kupiłem nowego laptopa. Niestety, muszę czekać do 23 lipca na internet. Z tej przyczy, muszę korzystać jeszcze z mojego staruszka. Dzisiaj pobrałem Minecraft'a SP (1.2.5) i Jave (pełną instalkę). Uruchamiam Launchera, wszystko pięknie ładnie, wciskam "Enter Game" i wyskakuje mi

"Failed to launch Fatal error occured (4): s3.amazonaws.com"

Dodam, że posiadam Windowsa 8 64bit. Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Po co mu mineshafter jak nie ma neta? poczekaj do jutra też tak czasami mam jak na nowo pobieram MC za 2 - 3 godz będzie wszystko dobrze

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Skoro nie masz neta to nie gra nie może się pobrać, stąd problem. Przenosząc launcher nie przenosisz plików gry, które sąw %appdata%

Opublikowano

Dalej nic nie działa ;/

Uruchom jako windows xp, bo czasami nie dzialczy na 8-kach Minecraft.

Nic na ten temat nie ma. Jest jedynie uruchom jako administrator i otwórz za pomocą.... Ale to nic nie daje ;/

Zainstalowałem 1.6.1 i po uruchomieniu launcherem by Geoning pojawia się ten sam problem, co z MC SP.

Jak nie macie pomysłów co z tym zrobić, to podajcie jakąś fajną grę. Muszę coś robić do czasu zainstalowania internetu (23lipca ;/)

Opublikowano

Single - nie mam póki co internetu, a jak już będzie, to będę miał w co grać :D

Napisz w pogaduszkach, że szukasz gier single.

@Żeby nie było off-topu:

Nie mam dużo gier, ale jak ci się mocno nudzi to możesz stworzyć jakąś grę za pomocą pewnego programu :P (jak chcesz nazwę to pisz PW)

Szukasz polskiej fam w NosTaleSE?

Zajrzyj tutaj lub napisz mi na PW!

http://www.mpcforum.pl/topic/627300-szukam-oferuje-rodzine/page-6#entry8177700

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...