Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STEELSERIES SIBERIA V2 FROST BLUE

sri

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siemanko! Mam w planach zakup sluchawek steelseries siberia v2 frost blue.

Zastanawiam sie tylko czy sa one warte swojej ceny,czy dzwiek jest tak dobry jak jest to opisywane i czy sa w miare wytrzymale

(nie chodzi mi o jakies rzucanie nimi po scianach,ale zwykly upadek czy cos w tym rodzaju). Sensowne odpowiedzi oczywiscie nagrode lajkami :)

Opublikowano

Ponoć mają słabą kartę dźwiękową i niepotrzebny bajer typu światełka.

Zwyczajna wersja bez frost blue jest tańsza i o tyle lepsza, że sam możesz sobie za ten hajs dokupić lepszą dźwiękówkę do kompa, a co do wytrzymałości to nie powinny się rozpieprzyć, bo przeważnie jak się siedzi, to to 1m wysokości max.

436951440626370320491.png

Pasjonat
Opublikowano

nie nie są warte swojej ceny <żadne słuchawki od steelseries>, podaj budżet to coś się znajdzie

Tak do 400 zl moge wydac :) Zalezy mi zeby dzwiek z nich plynacy brzmial dobrze,by byly w miare wytrzymale i by wyglad nie odstraszal :)

Pasjonat
Opublikowano

a jakąś kartę dźwiękową masz?

@down

mój błąd ; x

Tak,mam wbudowana w komputerze karte dzwiekowa

Opublikowano

to ja proponuję coś takiego:

Shure shr440 + audigy 2 zs gold(tylko używki można dostać, po 7-8dych chodzą) lub xonar dg(nowy spokojnie dostaniesz, chodzą po około stówie, jest gorszy od audigy 2 zs)

i jeśli zależy ci na micro to dokup zalman zm-mic1(jest dużo lepszy od tych mikrofon co są wbudowane w słuchawkach)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...