Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki pet najlepszy

Gość Fivrle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam żółwia specjalnego dmg nie ma ale ma w miare dobre uniki

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

A ja mam pytanie troche inne, ale z tym zwiazane.

Jak wlasnie oswoic np krokodyla, skoro mnie atakuje? Majac wiekszyblv, stanie sie on dla mnie neutralny?

Poki co uzywalem tylko konia, bo myslalem ze bedzie dobry do jezdzenia po ladzie, ale wole lotnie. Dlatego tez moje doswiadczenie z petami nie jest za wielkie.

Przy okazji, co polecacie dla samotnie grajacego warriora berserkera, oraz takiej samej postaci na.multi z magiem leczacym, oraz w tym wypadku takze dla maga. Jakie pety najlepsze, w miare mozliwosci na ok 25lv.

Wyslane z GT-S5660 za pomocą Tapatalk.

Opublikowano

@up

• Turtle - jesli bijesz na odlgeglosc to swietnie ci tankuje i stunuje przeciwnikow
  • Spitter - jesli bijesz z bliska czyli ( melee) jest super bo cie leczy ciagle

dla maga Turtle najlepszy

a dla Berserkera Spitter

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

@up

Dzięki :D

Teraz wiem że powinienem grać z żółwiem...

Ale mi się wydaje że spiter lepszy ;/

Bo on na 3 hity z moją pomocą rozjebuje każdego

Opublikowano

ciakawe czy zrobią coś takiego że z siedząc na zwierzaku swoim będzie można bić mooby a nie od razu z niego zeskakuje :/

i znalazłem bug jak siedzisz na zwierzaku i ci go zabija to nadal na nim siedzisz chodź go niema @.@

Opublikowano

@up tak ten bug jest irytujący. Zakładam, że jeśli gra ma nawiązywać do mmorpg to możliwość bicia z mounta będzie dodana ;)

jak narazie ciagle powtarza sie fraza

-Turtle

-Spitter

jak narazie to 2 najlepsze pety z tego wynika.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Uważam że można zamknąć ponieważ Beater wszystko ładnie podsumował :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...