Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki pet najlepszy

Gość Fivrle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

mam pytanie.

Jaki pet jest najlepszy?

@Edit

sry za zła nazwe tematu xD

Opublikowano

Wszystkie sa bardzo dobre ale najlepsze te na ktorych możesz jeździć,czyli:

Sheep,Terrier,Bunny,Turtle,Alpaca,Camel,Peacock,Slime,Bark Beetle,Lemon Beetle,Plain Runner i horse.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Hmm

Dzięki za pomoc

I mam kolejne pytanko

Czy koń spełniałby twoje wymagania ?

Opublikowano

Pewnie ;) ale najchętniej to krokodyla bym wolal.

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

to zależy od stylu jakim grasz.
przykładowo ja nie rozwijałem jeździectwa tylko latanie na Gliderze i szybiciej się nim poruszam niż jakbym jeździł na pecie.
z okazji iż gram np. Rangerem to biorę pierwszego lepszego mobka który bija na bliski dystans, wtedy ja nie zgarniam dmg, albo zgarniam go dużo dużo mniej ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A czy na Spitterze można jeździć ?

Niestety nie, ale według mnie nie ma z tym problemu. Spittera expisz, żeby lepiej leczył, a jeździć możesz nawet na 1 lvl'owym pecie.

@EDIT Do jeżdżenia najlepszy jest Plain Runner, bo jest on najszybszy.

Opublikowano

@up o nie wiedzialem przyda sie dzieki ;) a szybko to biega?

Opublikowano

@up

Nie oplaca sie, lepiej uzywac hand glidera ;s

@top

Zolw ma najwiecej hp, uniki itd. tankuje lepiej niz guardian :D

Spitter jedynie leczy i to bardzo malo, w dodatku jest squishy.

Opublikowano

@up o nie wiedzialem przyda sie dzieki ;) a szybko to biega?

No wiesz im więcej tych punkcików tym szybciej :P Nie znam prędkości ruchu w liczbie, ale nie dawno na polskim wiki przeczytałem "Naturalne umiejętności zwierzaków mają wiele korzyści np. Plain Runner biega szybciej niż inne zwierzaki, więc jest to świetny zwierzak do ujeżdzania."

Opublikowano

Jak grasz magiem, to polecam żółwia :P Idealny tank, jak jeździsz dużo to Plain Runner'a sobie spraw i po kłopocie :P - przynajmniej ja bym tak zrobił :)

Opublikowano

Dobra ja teraz korzystam ze spritera i krokodyla

Gram magiem i spriter też ma skille maga (Nie wiem czy będzie mieć te same skillle jak zmienie klase)

Opublikowano

Spitter to wodny pet, który "pluje" wodą, dla tego ma skille podobne do Maga. Jeśli Ty zmienisz skille, on ich nie zmieni.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Łał

Mam pomysła zmieńmy nazwę tematu na [Dyskusja] Jaki pet jest najlepszy :)

A tak na temat

to właśnie zauważyłem że krokodyl ciągle sie buguje

Lata ze mną na lotni

I pływa na mojej łódce :/

no i jeszcze chodzi do góry nogami (chodzi mi o to że nogi ma tam gdzie powinna być głowa a głowe ma tam gdzie powinny być nogi...)

Opublikowano

Pogralem pare nocek i stwierzam że:

Do szybkiego porusznia sie po londzie najlepiej jest mieć:

• Desert Runner - jesli chcesz szybko poruszac sie po londzie, to jest swietny
  • Turtle - jesli bijesz na odlgeglosc to swietnie ci tankuje i stunuje przeciwnikow
  • Spitter - jesli bijesz z bliska czyli ( melee) jest super bo cie leczy ciagle

te 3 najlepsze wdlg mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...