Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Solar- Wielki Powrót ;P

Selander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEEMANKO!: D

Mam zamiar powrócić na PL'a

Otóż chciałbym zacząć grać na solarze na którym nie mam żadnego eq. i wgle ;P

mam ponad 40 kont 30lvl bo kiedyś grałem tam i expiłem sobie konta na zmianki i bodzie :)

a więć mam taki pomysł żeby zrobić sobie od nowa postać i jakoś zacząć.

Chciałbym UStawić sobie Fish Bota na nocke.. hmm. od 2:00 do 12:00 jakoś i mam pytanie do was ;)

1.DUŻA SZANSA JEST ŻE MNEI ZBANUJĄ :) ?

2.ILE USTAWIĆ FISH BOTÓW? MAM ŚREDNIEGO KOMPA DOBREGO NETA ;) TZN. BF3 NA ŚREDNICH OSIĄGACH NIE LAGUJE NET TO JEST 20MB/S

3. CZY UCIĄGNE TROSZKE KASKI :D? STARCZY NA JAKIEGOS FMS'A +9 PRZEZ NOC.? BO TAK MYSLE ZEBY Z 10 KONT USTAWIC.

4. CZY JAK ŚCIĄNE MODA NA PL'A TO NIE TRZEBA ZADNYCH LOGÓW BLOKOWAĆ? BO TAM W MODZIE CHYBA WBUDOWANY JEST FB, CO NIEE ;) ?

Opublikowano

1. nie wiadomo, czasami duża czasami mała, zależy od wejścia gm

2. tyle ile uciągniesz

3. zarobisz o ile drop będzie korzysstny

4. mod ma automatycznie blokade przed wysyłaniem logow

Opublikowano

1. Bardzo duża

2. Uruchamiaj klienty do momentu gdy zaczną sie lagi

3. Z racji, że fishboty są praktycznie od razu banowane - nie zdobędziesz wiele

4. Nie, nie trzeba.

Opublikowano

1.Zależy od aktywności GM.

2.Tyle na ile Ci pozwoli Twój komputer tzn. uruchamiaj boty aż zacznie Ci porządnie lagować :D

3.Myślę że tak (o ile nie zostaniesz zbanowany :P).

4.Nie trzeba.

Opublikowano

1. Zależy gdzie je ustawisz, ale sądzę że nie dostaniesz bana.

2. Tyle ile dasz radę, tyle odpalaj.

3. Tyle ile zgarniesz hajsu to się okaże.

4. Tak.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Robiłem kilka razy testy, nocka na kamerze (jego sprawdzałem) to 100% ban w każdym przypadku, obecnie wystarczy nawet 4-5 godzin bez "realnej" aktywności i już wyłapujesz bana, w dodatku nigdy nie zostałem nakryty przez GM'a, HackShield wyłapuje i z automatu ban.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

W sumie GM'owie w nocy zbyt często się nie pojawiają, jeżeli gdzieś fish bot ma stać, to najlepiej jak najdalej od m1, gdzieś na prawdę daleko, gdzie
nikt by się nie spodziewał, a co najlepsze, abyś 5 kont ustawił gdzie indziej i następne też, wtedy jest mniejsza szansa, że dostaniesz bana.

random.jpg

Opublikowano

Spora szansa na bana. Nie lepiej znaleść inny sposób na kase? np. ustaw se botka na ezoterycznych oddawaj exp do gildii zbieraj tylko księgi,marmury riby i fmsy? Pomyśl zanim ustawisz w nocy fishbotka.

Opublikowano

na solarze lada moment i masz bana chyba ze skitrasz selie gdzies na pustynie łowić ryby w jakims bajorku ;)

srednio z 25 ryb leci 1 malza

08945921259705007813.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...