Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GPWA Bot + Dark Launcher

therock45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedy chcem nabić kase na 2 kontach mam takie coś: http://www54.zippyshare.com/v/98068957/file.html

A robię to tak:

1. Włączam bota

2. Loguję się do nfs za pomocą zwykłego launchera (na gpwa pisze wtedy uruchom 2 launcher)

3. Chcem uruchomić i błąd...

Odwrotnie się nie da bo zwykly launcher się wtedy nie włącza, obie gry są ustawione na najmniejszą roździelczość.

Opublikowano
Drugi raz musisz uruchomić nie w oryginalny sposób (patrz DarkLauncher). Obejrzyj filmik, prezentuje dokładnie co trzeba zrobić:

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Drugi raz musisz uruchomić nie w oryginalny sposób (patrz DarkLauncher). Obejrzyj filmik, prezentuje dokładnie co trzeba zrobić:

no tak, tylko że słyszałem ze typ dostał bana bo uruchamiał konto przez dark launcher, a ja nie chcem ryzykować za bardzo dlatego konto na ktorym gram chciał bym odpalać normalnie, a te na ktorym nie gram przez launcher

Ok działą, najpierw GPWA potem dark launher i nfs ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...