Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Brąz

-eZg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oo, wbiłem se właśnie czydziesty lewel, mam 150 winuw. Zagram se rankedy... puźniej......... kuuuurde no elohell istnieje, pszegrywam tylko !! to nie jest tak rze nie umiem grać czy coś :(

(JUŻ CZUJE PROCENTY :))))) )

Opublikowano

To mityczne 'EloHell' które zresztą istnieje, tylko w waszych umysłach, stwarzacie sobie sami. Dlaczego?

Ano dlatego, że wystarczy raz puścić flame, i cały team poleci za Tobą, atmosfera się psuje, nie skupiacie się na grze = przegrywacie. Proste.

Dwa - zauważ, że w enemy może trafić się 5 noobów, flamerów, afków, trolli itd. W Twoim teamie tylko 4.

A skoro jesteś takim prosem to pewnie powinieneś być w od razu w Challanger Tier. :)

Popracuj nad sobą, zresztą, sam najwyższego poziomu nie reprezentujesz. Pamiętaj - komunikacja, pomoc teamnate'om jeśli im nie idzie, nie flamowanie to krok do następnych winów.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

http://www.lolking.net/summoner/eune/27500500 3 dni gry ? Z brąz 4 silver V. (to nie jest boosting jest to konto kolegi któremu poprzednie "zawieszono?". Tam był silver III więc nie jest jakiś pro. pozdro :) (z brązu nie wychodzisz bo nie potrafisz grać drużynowo)

Miałem ten zaszczyt grać na koncie z brązem V i po prostu nie rozumiem ludzi którzy tu płaczą na team, przecież tam w 20 min ludzie mają po 30cs grę można wygrać samemu, dive na 1 lvl, ganki junglera która chase'uje pod towerem na 3 lvl. Dla tych płaczków którzy uważają że jest coś takiego jak "ELO HELL" polecam filmy na youtube użytkownika LoLWiki.

Opublikowano

To czyli jak leci za gre +4 w I dywizjach ( obojetnie jaka) i np dostaje wlasnie tak malo, a zrobie dodge queue to bd mi lecialo wiecej w next grze?

# YOLO SWAG XDDDD !!!!

Też tak miałem w brązie I, dostawałem +3/4 pkty za wygraną, przez co wyjście z tej gównianej dywizji wydawało się niemożliwe. Wystarczyło, że wygrałem bodajże 5 gier z rzędu i już dostawałem +12/15/18 pktów za wina. Z brązu da się wyjść, tylko trzeba pokazać że się chce ;)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Miałem kolege Diamond III , dostał bana za przezwiska po raz któryś tam i
dali mu na zawsze . Rozpaczał , rozpaczał , aż wziął konto od brata III
bronz , teraz siedzi w I platynie bo nie dawno spadł z V diamonda .

Opublikowano

Miałem ten zaszczyt grać na koncie z brązem V i po prostu nie rozumiem ludzi którzy tu płaczą na team, przecież tam w 20 min ludzie mają po 30cs grę można wygrać samemu, dive na 1 lvl, ganki junglera która chase'uje pod towerem na 3 lvl. Dla tych płaczków którzy uważają że jest coś takiego jak "ELO HELL" polecam filmy na youtube użytkownika LoLWiki.

Tak, również polecam, dodają oni odcinki co czwartek, jutro chyba ma wyjść odcinek dotyczący chyba taktyki. Poza tym strasznie motywuje on do gry ; >

lucyfergif.gif

Opublikowano

Przegrałem 2 mecze i potem po 2 wygranych dostałem się do serii.. Serię wygrałęm łatwo ( 3 winy z rzędu) i nareszcie jestem w srebrze :)

http://www.lolking.net/summoner/eune/35913411

@bargain proszę tylko o wypowiedzi na temat a nie robienie z siebie pośmiewiska mój challangerze <3

@jakaś różnica jest między bronzem 5 a bronzem 1 bo spotykam czasem ludzi w bronzie1/2 którzy umieją dobrze grać.

Opublikowano

Przegrałem 2 mecze i potem po 2 wygranych dostałem się do serii.. Serię wygrałęm łatwo ( 3 winy z rzędu) i nareszcie jestem w srebrze :)

http://www.lolking.net/summoner/eune/35913411

@bargain proszę tylko o wypowiedzi na temat a nie robienie z siebie pośmiewiska mój challangerze <3

@jakaś różnica jest między bronzem 5 a bronzem 1 bo spotykam czasem ludzi w bronzie1/2 którzy umieją dobrze grać.

Nie łudź się, mogą to być pojedyncze przypadki, ale dobrze że nawet na takim poziomie dobrzy gracze występują. ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...