Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Brąz

-eZg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jak kiedyś pisałem na forum jestem w brązie. Przez 3 tygodnie wyszłem z brązu 4 do brązu 1 ( do 95 pkt. dostawałem śmieszne 3-4 pkt za wina).

Gdy wkońcu prawie mi się udało wyjść to:

http://imageshack.us/photo/my-images/163/tf5y.png/

Z brązu się nie da wyjść, hahaa :)

konto na lolkingu :

http://www.lolking.net/summoner/eune/35913411#profile

Co myślicie, zagrać duo czy dobić abym miał tyle samo winów co lose na rankedów i powinno już być wszystko ok ?

Opublikowano

może na początek napisz do supportu?

99 lp i taki win streak, może buga złapałeś ?

screen nie działa

Hejo

Opublikowano

Co myślicie, zagrać duo czy dobić abym miał tyle samo winów co lose na rankedów i powinno już być wszystko ok ?

Po co skoro:

Z brązu się nie da wyjść

Diss_Stream.png

Opublikowano

wyjście z brązu jest łatwe, co do buga pisz do riotu, ewentualnie wygraj 3/4 gry i od razu do silver, bądź przegraj 1 i graj dalej

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

@ her0es Screen działa... musisz tam kliknąć continue media coś takiego

@Top Spróbuj zagrać jeszcze jednego ranka

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Po co skoro:

Ale mnie zgasiłeś :D

To zagrać teraz tego rankeda czy napisać odrazu do riotu?

@ok dzięki misiek, napisze Wam potem co mi odpisali :)

Opublikowano

Ale mnie zgasiłeś :D

To zagrać teraz tego rankeda czy napisać odrazu do riotu?

Pisz do Riot'u. Jeszcze przegrasz i będzie...

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

ewentualnie graj jeszcze trochę to przeniesie co od razu z brązu do srebra 1 albo złota 5 jesli coś takiego jest możliwe

na PBE łatwiej przeskoczyć o kilka oczek w górę niż na serwerach live (bo do testów) ale to znaczy że może cie wrzucić wysoko po takim win streaku ;)

Hejo

Opublikowano

jakim to typem trzeba być żeby miec 700 rozegranych ranków i siedzieć w brązie/silverze?

jak zaslugujesz na silvera to Ci sie uda wybic;p

Pisz do Riot'u. Jeszcze przegrasz i będzie...

a ty to koles nic nie pisz lepiej bo gowno wiesz. widocznie ma za male mmr i nie zasluguje jeszcze na silver.

Opublikowano

Wiem,że to śmieszne, że po tylu zagranych rankedach siedzę w brązie,ale odrazu jak wbiłem 30 lvl kolega namówił mnie na rankedy i mnie przywołało do dalekiego brązu a potem tak wyszło, że grałem tylko rankedy i dlatego mam tyle meczy zagranych... No chciałbym wkońcu awansować do srebrna5 bo myślę, że potem srebro 1 wbiję szybko i znowu zacznie się ciężko w srebrze1 :) no nic, czekam na odpowiedź riotu.

Opublikowano

Ja byłem w Brązie IV, i powiem Ci, że było ciężko, ale po 3 miesiącach (rankedy grałem rzadko, przeważnie 1-2 rankedy przez 2 dni) udało mi się wyjść na Silver V. Nie jest tak źle, jak inni mówią, aczkolwiek nie jest też extra. Gry bywały ciężkie, ale dało się wygrać. Wystarczy spiąć dupę i się nie opierdzielać, a wygrasz. Często widziałem Polaków w brązie, praktycznie co 2 grę i poziom jaki reprezentują, zbyt fajny nie jest. Flame, gadanie po polsku i wyzywanie, niefajnie. Nie mówię, że jestem wzorowym polakiem, bo zdarza mi się przeklinać, ale bez przesady, nie jestem flamerem i nie wyzywam od różnych, tylko dlatego, że ktoś ss nie napisał. Taki duo bot (przykładowo, pamiętam Caitlyn z Threshem [polacy] nafeedowali enemy adc i było po grze, wiem, pisałem że wystarczy spiąć dupę, ale niektórych gier nie da się poprostu wygrać), adc z runami pod ap, czy support, składający Botrk. To jest brąz, ale jak pisałem, da się z niego wyjść, wystarczy się ogarnąć i trochę komunikacja z drużyną i win. Takie wrażenia z brązu, aktualnie w silverze sytuacja jest taka sama xD

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

jakim to typem trzeba być żeby miec 700 rozegranych ranków i siedzieć w brązie/silverze?

jak zaslugujesz na silvera to Ci sie uda wybic;p

a ty to koles nic nie pisz lepiej bo gowno wiesz. widocznie ma za male mmr i nie zasluguje jeszcze na silver.

Wiesz to i tak mało, ja znam takiego kolesia co ma 1416 rankedów rozegranych tylko w tym sezonie i ma AŻ Silver III xD Tak więc wszystko jest możliwe :D

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Wchodząc do diamentu musiałem wygrać 5 meczy pod rząd +0 żeby mi zaliczyło:)

Matek: Nie mmr o tym decyduje, tak jest ustawiona 1 dywizja, to norma. Dostaje się +0 przy 99lp jak walniesz losta i wina też przejdzie.

PS Riot ci nic z tym nie zrobi, sam się musisz trudzić.

League of Legends

Opublikowano

Dobra, teraz przegrałem jeden mecz mam nadzieję, że teraz wygram i będę miał serię.

@odchudzanie7 czy ja wiem, niektózy polacy dobrze grają. Czasem gram premade z kolegą na bocie i mimo wyzywania nas 'premade bronze, polish kids' itp. przed grą w czasie gry nigdy nas nie wyzywa (adc ja lub mój kolega przeważnie wychodzi z linii 5,6-1)

Dzięki za odpowiedzi, myślę że można zamknąć:)

Opublikowano

Mialem to samo przy wychodzeniu z Silver 1 do Gold 5, mialem 99 pkt wygralem 4 gry i za kazda +0 xD

Specjalnie przegrałem 1 gre i potem 2 przegralem ale to juz nie nie chcaco xD spadlem na 89 pkt i wygralem jednego dostalem +11

Opublikowano

Elo Hell istnieje :)

Nie

@top Jak się nie da z brązu wyjść . Zobacz ile ludzi jest np w challengerze a ty gadasz, że z brązu wyjść się nie da.. :D

lucyfergif.gif

Opublikowano

To czyli jak leci za gre +4 w I dywizjach ( obojetnie jaka) i np dostaje wlasnie tak malo, a zrobie dodge queue to bd mi lecialo wiecej w next grze?

# YOLO SWAG XDDDD !!!!

Opublikowano

http://www.lolking.net/summoner/eune/27500500 3 dni gry ? Z brąz 4 silver V. (to nie jest boosting jest to konto kolegi któremu poprzednie "zawieszono?". Tam był silver III więc nie jest jakiś pro. pozdro :) (z brązu nie wychodzisz bo nie potrafisz grać drużynowo)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...