Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error w Gta Sa

igorDX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś z rana postanowiłem zagrać sobie w multiplayer Gta Sa.

Jednak gdy spróbowałem wejść na dowolny serwer wyświetlił mi się error. post-364665-0-19240500-1373981939_thumb.png

Postanowiłem spróbować uruchomić Gta Sa Singleplayer jednak nie włącza się, bez errorów ale i tak i tak nie włącza się.

Postanowiłem odinstalować SAMP jednak również wyświetlił mi się errorpost-364665-0-30520500-1373981969_thumb.png

Spróbowałem odinstalować S0beit'a jednak również errorpost-364665-0-35317900-1373982012_thumb.png

Dodam że wczoraj wszystko ładnie działało. Ok. 22 zainstalowałem MTA SA, pograłem jakiś czas po czym wyłączyłem PC a dziś coś takiego. :(

Proszę o pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Instalowałeś jakieś modyfikacje do GTA San Andreas? wiesz jakieś podmianki auta/bronie ? masz uprawnienia administratorskie na komputerze?

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Jak masz MTA - tak, jak napisał Snajper678, powyżej, to s00bieit szkodzi Ci ( jak masz MTA ) - i jednocześnie SAMPA, wraz z tym s00bem.

Skasuj MTA, a s00bieit - będzie Ci działał na 100 - %, na bank, w Twoim SAMPIE.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...