Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy okej w miare?

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przede wszystkim w moc, krytyk i ozdrowienie. Nie widzę ekwipunku z bonusami więc narazie nie napiszę ci co musisz zmienić.

Opublikowano

Troszkę lipa , ja na tym lv mam wartość sprzętu 3k, mocy mam 1,6k etc. Niepotrzebnie eq na deffa robiłeś , bo tak szczerze nic nie daje ;d.

Co ty gdzieś itemy kupujesz? Nie mam zbyt dużego wyboru, bo rzadko jak poleci jakiś dobry item. Sporo itemów mam na mniejszy lvl, bo nic konkretnego nie leci.

Opublikowano

Co ty gdzieś itemy kupujesz? Nie mam zbyt dużego wyboru, bo rzadko jak poleci jakiś dobry item. Sporo itemów mam na mniejszy lvl, bo nic konkretnego nie leci.

nic nie kupuje , zbieram tylko co to mi poleci , w niektórych itemach mam kd, być może temu. / choć nie polecam lepiej sobie zostaw na itemki 40 + ;d

xD 

Opublikowano

na aukcjach często są niebieski (rzadkie) itemki za małą cenę , coś koło 100-200 diamentów więc to nie jest jakiś wielki wyjątek a może sporo atak podnieść.

Opublikowano

Kupiłem sobie jedną rzecz, ale gdzie mogę ją odebrać? To samo wystawiłem rzecz i jej nie mam już, a kasy diamentów nie przybyło.

Już wiem.

Opublikowano

lol jak ty się na 35 lvl pytasz gdzie możesz odebrać kupione rzeczy to współczuje(na poczcie taka skrzynka :)) druga sprawa to ogarnij eq bo totalna lipa w pierwszej kolejności moc/krytyk przebicie pancerza/ozdrowienie ale defa fakt musisz trochę mieć ale bez przesady na twoim lvl tyle co masz wystarczy.

Opublikowano

lol jak ty się na 35 lvl pytasz gdzie możesz odebrać kupione rzeczy to współczuje(na poczcie taka skrzynka :)) druga sprawa to ogarnij eq bo totalna lipa w pierwszej kolejności moc/krytyk przebicie pancerza/ozdrowienie ale defa fakt musisz trochę mieć ale bez przesady na twoim lvl tyle co masz wystarczy.

Lol, moja wina, że ta gra jest jakaś nieprzemyślana? Ja 35 lvl w pare h się wbija, a przez te pare h nawet nic się nie dowiesz chyba, że będziesz latał do każdego npc. Mówisz tak, jak by 35 lvl to był bardzo duży. Więc spadaj z swoimi radami, bo jak byś czytał, to już mi napisali.

Można close, bo przyjdzie zaraz kolejny ... jak @up.

Opublikowano

To może ja inaczej zacznę niż moi forumowi koledzy. Koledzy powiedzieli, że posiadasz dosyć słaby sprzęt. Ja nie polecam wydawania AD na sprzęty, które nie są epickie, czyt. fioletowe i na 60 poziom. Jest to tyko strata AD. Lepszy ekwipunek zdobędziesz z dungeonów. - Pamiętam, że z króla piratów leciały ładne sztylety. ;) Opcji masz sporo, ale dungeony są najlepsze ze względu, że oszczędzasz złoto i AD, ale za to są czasochłonne.(szczecie dropu etc.)

Opublikowano

MaTe ^^ i właśnie takim jak ty to szkoda cokolwiek pisać, zastanów się co ty robisz strzelasz focha jak jakaś pi**a, jak masz problem ze zrozumieniem gry to po co wbijasz tylko lvl, a z resztą jest dość sporo poradników na tym forum więc poczytaj a później jak czegoś nie będziesz wiedział to pisz.

Opublikowano

Ja mająć teraz 52 lvl TR, powiem tyle:

PVE: Ozdrowienie, Kryt

PVP: Przebicie pancerza, Kryt

Moc w tej grze daje na prawdę baaaaaardzooo mało i nie warto jej priorytetować :)

52 lvl nabiłem solo (Towarzysz kleryk + poty i nie ma problemu)

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

MaTe ^^ i właśnie takim jak ty to szkoda cokolwiek pisać, zastanów się co ty robisz strzelasz focha jak jakaś pi**a, jak masz problem ze zrozumieniem gry to po co wbijasz tylko lvl, a z resztą jest dość sporo poradników na tym forum więc poczytaj a później jak czegoś nie będziesz wiedział to pisz.

Nie żaden focha, ale Ty tak piszesz. Tej gry nie zrozumiem w 4 dni. A własnie tyle gram, a Ty mi piszesz, ze na 35 lvl nie wiem takich rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...