Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Elfcrack.exe

suchelec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki dziwny problem iż ... Instaluje elfbota wszystko ładnie pięknie lecz gdzy chce odpalić elfcrack.exe to nie odpala się lecz usuwa się...po prostu znika ,w koszu go nie ma nigdzie... Proszę o pomoc nigdy takiego czegoś nie miałem...Win 7 64bit

Opublikowano

Witam. Mam taki dziwny problem iż ... Instaluje elfbota wszystko ładnie pięknie lecz gdzy chce odpalić elfcrack.exe to nie odpala się lecz usuwa się...po prostu znika ,w koszu go nie ma nigdzie... Proszę o pomoc nigdy takiego czegoś nie miałem...Win 7 64bit

A skąd pobierałeś tego elfbota? wygląda mi to na keyloggera.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ze wszystkich stron jakich jest miljony...Przy każdym odpaleniu elfcrack.exe dzieje się to samo...

A próbowałeś uruchamiać sposobami jako administrator, z zgodnoscią xp?i pod jaką tibie ten elfbot jest?

Opublikowano

Nic nie mogę zrobić,chciałem właśnie zgodności uruchamiać lecz jak zrobię PPM-Właściwości-Zgodność to już elfcrack-a.exe nie ma ;/ pod 8.6

@Edit i próbowałem uruchomić PPM-Uruchom jako Administrator

Opublikowano

Nic nie mogę zrobić,chciałem właśnie zgodności uruchamiać lecz jak zrobię PPM-Właściwości-Zgodność to już elfcrack-a.exe nie ma ;/ pod 8.6

@Edit i próbowałem uruchomić PPM-Uruchom jako Administrator

A to sie dzieje po crackowaniu czy na czystym elfbocie? może masz skopane coś z rejestrem i nie poprawnie się instaluje

Opublikowano

A może spróbuj zamiast tego cracka , zrobić myk z podmianą dll?

Opublikowano

Nie wiem czy o tym samym myślimy ,lecz jeśli chodzi ci o to

to to nie działa...

@edit. Musialem wyłaczyć ochronę z malwarebytes. :)Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...