Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co zazdrościsz serwera? Nie moja wina że Twój to nie dojebane gówno na którym nie siedzi nawet 15 osób pogódź się z tym że robisz gówno a nie serwer.

Temat@

To chcecie ten reset kont ?

NIE!!!

x

Opublikowano

A co zazdrościsz serwera? Nie moja wina że Twój to nie dojebane gówno na którym nie siedzi nawet 15 osób pogódź się z tym że robisz gówno a nie serwer.

Temat@

Obojetne zrób jak uważasz ja myśle, że to nie potrzebne bo na Yang bugu nikt sie nie dorobil zreszta to easy ...

Opublikowano

No serwer fajny , fajny ..:)

Ej ale mam takie pytania , gdzies w zapowiedzi wyczytałem że perły będą dropiły z każdego Moba mówię tu o białych , niebieski i czerwonych...

Czy jednak to nie będzie wprowadzone ??:D

Opublikowano

Temat@

Tak to tylko max 60 lvl wbili , a wole zeby nikt nie mial 2kkk na start z buga , naprawiliscie sklepy?

Opublikowano

Temat@

Reset by się przydał , tak zacząć jeszcze raz bez bugów tym razem :)

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

2kkk to exp do 75 w red lesie. Nie płaczcie już... Nic wam to nie da.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

No serwer fajny , fajny ..:)

Ej ale mam takie pytania ,
gdzieś w zapowiedzi wyczytałem że perły będą dropiły z każdego Moba
mówię tu o białych , niebieski i czerwonych...

Czy jednak to nie będzie wprowadzone ??:D

Opublikowano

Skoncz chlopie z tą trzecią ręką .. ;) Jeszcze levela nie wbiles a już ci jest potrzebna ;)

Potrzebna, bo wbicie 75 lvl to jest 20 min gry.

Poza tym upominam o kulturalnych wypowiedziach, poprawnej polszczyźnie i nienagannych zachowaniu. Panowie, piszcie tylko jakieś problemu bądź pytania do administracji, a nie tworzycie spam i odbiegacie od tematu.

Co do serwera;

Tak róbcie reset kont.

Opublikowano

JEju ludzie tu sie kasa nie liczy co zrobisz z kasa? no moze do 100 lvla a potem to juz tylko ulepszacze wiec nwm 2kkk to na tych nowych mapach 5min expa

Opublikowano

Reset i od nowa.... "Nie" piszą osoby co się na yangbugu dorobiły czegoś :)

z expa do 40 mialem 100kk + a teraz na 59 mam 300kk -.- więc po co mi yang bug

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...