Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podrzuc mi ktos plik

Property.eix,epk

Patcher powinien pobierac pliki a nie ja klikam na niego wyskakuje ze brak pliku:

python22.dll

potem:

SpeedTreeRT.dll

potem:

patcher_conig

a na koniec cos z plikiem Property..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Powinnisci zresetowac jeszcze raz te postacie bo polowa jest zbugowana postaci nie da sie usunac a jak ktos chce na swoim nicku grac i nie moze nic zrobic to sie wkurwia zara zreszta ja tez polecam zrobic reset i wystartowac BEZ TYCH BUGOW

Opublikowano

Proszę o danie kodu usunięcia postaci lub zrobienia resetu. chcę grać na swoim nicku a niestety na moich 2 postaciach nie ma konia i chcę założyć nowe.

@edit: a jak zakładam nowe to nie ma 3 ręki :p

Opublikowano

Powinnisci zresetowac jeszcze raz te postacie bo polowa jest zbugowana postaci nie da sie usunac a jak ktos chce na swoim nicku grac i nie moze nic zrobic to sie wkurwia zara zreszta ja tez polecam zrobic reset i wystartowac BEZ TYCH BUGOW

POPIERAM

4uc581.jpg

Opublikowano

Serwer ma wielki potencjał, ale:

- W 100% klient nie został spolszczony (Jest masa słów niemieckich)

- Każdy narzeka na brak konia, który podobno został naprawiony (Ja osobiście go mam)

- Podobno jest brak 3 ręki na starcie (Też ją mam)

- Zbyt duży drop pereł (Ciekawe gdzie będę to składował)

- W pierścieniu nie działają "Mapy Dobre" (Nic się nie wyświetla po kliknięciu na nie)

- Sklep jest zbugowany (Nie widać go i nie można zamknąć)

- 7/8 sklep u Josi też nie działa (Nic nie wyświetla)

Moim zdaniem jak na testy BETA, które były na serwerze, to kompletnie nie były potrzebne, bo i tak jest masa bugów, które niestety odstraszają, zamiast przyciągnąć.

Osobiście zostanę na serwerze i poczekam, ale niech administracja zajmie się w/w problemami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

lagi jak chuj, bugi są nadal 3 ręki nie ma na start (musiałem 3 postacie zakładać) pozdrawiam.. i wywala czasami..
klient pro elo mega

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Jak ktoś zrobi launcher-a zagram a tak narazię bez oceny :P

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Serwer ma wielki potencjał, ale:

- W 100% klient nie został spolszczony (Jest masa słów niemieckich)

- Każdy narzeka na brak konia, który podobno został naprawiony (Ja osobiście go mam)

- Podobno jest brak 3 ręki na starcie (Też ją mam)

- Zbyt duży drop pereł (Ciekawe gdzie będę to składował)

Moim zdaniem jak na testy BETA, które były na serwerze, to kompletnie nie były potrzebne, bo i tak jest masa bugów, które niestety odstraszają, zamiast przyciągnąć.

Osobiście zostanę na serwerze i poczekam, ale niech administracja zajmie się w/w problemami.

Pozdrawiam.

W dodatku ciagle CH padają, masa ludzi na hackach. Bugów było mase i pewnie dalej są np. z TP na nowe mapy. pozdrawiam ja tam dziekuje za serwer. eloszka

Opublikowano

Ale ludzie kto ma to testować ? Dobra wyłączą serwer i co dalej ? Przeciez w administracji są tacy królowie, że wolą stać w mieście niż iść coś sprawdzić...

Zamiast godzine przed startem odpalić serwer na hamachi żeby weszła tylko administracja i zrobiła nowe postacie, zobaczyć czy wszystko jest okej, to po chuy ? Lepiej odpalić z bugami, zatrudnić TGM'a, który oprócz siedzenia na koncie nie zrobił na tym koncie pewnie nic od siebie ( ma możliwości sporo na TGM'ie, więc zamiast testować stoi w mieście )...

Na dodatek z gildii fearles, czy jakoś tak... Pewnie po znajomościach dostał...

Opublikowano

ale dodaj pudelko 200 perel a nie 1k bo i tak jest syf jak masz te 800 perel w eq...

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Zaraz dojdzie pudełko perełek.

Pudełko pudełkiem ale nie rozumiesz, że nie mamy konia ani 3 ręki? daj chociaż kod usunięcia postaci.

Opublikowano

W dodatku ciagle CH padają, masa ludzi na hackach. Bugów było mase i pewnie dalej są np. z TP na nowe mapy. pozdrawiam ja tam dziekuje za serwer. eloszka

Padajace chanelle od komend :D

Zaraz wbije na serva i sam sprawdze komendy ktore wywala chanele :D

Jak dzialaja, to hc beda co chwile padac :D

@ Jaka strona dziala? ... Nie mam gdzie sie zarejestrowac

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...