Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z downloaderami

15Neme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy na forum - nie wiem czy to właściwy dział, jeśli nie - proszę o przeniesienie, bez zbędnego gadania:

Mam problem z downloaderami - nie gier, ale programów ze stron typu softsonic, dobreprogramy, instalki - chodzi o to, że na owych stronach ściąga się downloader, przez który możemy ściągnąć dany program - na żadnej z podanych i wszystkich innych mi to nie działa. Mam wyłączone firewalle i posiadam system win 7. Pierwszy raz korzystam z win 7 i odkąd mam nowego kompa z tym systemem, to borykam się z owym problemem. Mój antywirus to COMODO - mimo, ze też go wyłączałem, to i tak nic nie daje. Nie wiem dlaczego się tak dzieje, downloader z początku (dajmy na to softsonica) się ładuje do napisu "SOFTSONIC" na niebieskim tle, a później nic sobie nie robiąc wyłącza się. Co może mi blokować to ? Nie wiem. Regularnie czyszczę komputer tzw. Odkurzaczem, jak pisałem - antywiry i firewalle powyłączane. Bardzo potrzebna mi wasza pomoc, z góry dziękuję !

@Edit: Problem jednak sam rozwiązałem, jestem na tyle tępy, ze nie odpalałem jako administrator :D Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...