Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zestaw do 4000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierz 4670k, msi z87-g43, fortis he1225, i nie zadawaj już pytań bez poprawnej ortografii.

Proszę, na tym zestawie podkręcisz procka, i pograsz w wymagające gry na ultra http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77780&s=70416&s=73660&s=77552&s=72453&s=54407&s=77612&s=77565&s=77392

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tak, zasilacz obsłuży tę kartę i będzie miał zapas mocy na OC, w dodatku jest cichy i modularny, czyli posiada odłączane okablowanie.

I nie musisz w nim wymieniać procka i karty w przyszłości.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Zasilacz zmieniłbym na sprawdzonego OCZ ZS. Ten modularny Deus to jak na razie niesprawdzona konstrukcja, bo jest krótki czas na rynku. Począkowe G1 częściej padały niż aktualne.

Opublikowano

Ogólnie to jak ja zamówiłem deusa g1 godzinę przed premierą m1, to ma on taki sam wygląd na m1, nawet na opakowaniu wygląda inaczej niż ten co był w środku, jedyne co, to nie ma wtyczek do modularnego, nawet jest w nim to, że po wyłączeniu wentylator nadal się kręci, a nie powinien, bo to jest dopiero w M1

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...