Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o sprawdzenie

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mega glupoty piszesz, w kazdym temacie sie madrzysz ale nic sensownego powiedziec nie umiesz.

Phenom do obliczen?? Lepiej vishere wziac, a najlepiej xeona i np gtx 660 i masz lepszy sprzet - do obliczen i do grania bedzie ok, ten phenom to na dzisiejszs gry trup, i3 jest na podobnym poziomoe

Nic nie pisze, dalem propozycje chyba kazdy ma wlasne prawo zdania. Jesli kolega chce zaoszczedzic troche grosza to zawsze moze wziasc slabszego pc'ta. Nie mam zielonego pojecia do czego bedzie go uzywal a to byla jedynie propozycja. Nie znam sie najlepiej na pctach ale staram sie pomagac jak potrafie + czytam wiele wypowiedzi najlepiej znajacych sie tu ludzi na forum.

Dla tego wypraszam sobie ale kazdy ma wlasne zdanie. A to ze duzo pisze to chyba swiadczy jak czesto jestem online.

A tak wgl, dla czego mowisz ze sie wymadrzam? cos takiego zrobilem? staram sie pomagac ludzia jak potrafie pisze nawet aby zrobili podstawowe rzeczy takie jak sprawdzili moc I marke zasilacza po to aby zaoszczedzic pisania innym, I dobrali lepsze komponenty. A do tego amd, nie znam wgl tej firmy jedynie jakie proce na necie widze to fx'y. wiec co moglem innego napisac -,-.

Aby nie byl offtop jesli nie wiesz dokladnie do czego bedziesz kompa uzywac to osobiscie polecam wziasc intela.

graphic.png
Opublikowano

http://www.pcworld.pl/news/386430/Perla.w.koronie.AMD..Test.FX.8350.html według tego artykułu

Czy warto kupić procesor AMD FX-8350? Wszystko zależy od tego, do czego ma być wykorzystywany komputer. Jeżeli do zadań takich jak przetwarzanie grafiki czy działania inżynierskie, prawdopodobnie nowa jednostka AMD sprawdzi się tu idealnie. Dlaczego prawdopodobnie? Bo nie wszystkie programy są pisane z myślą o jednostkach wielordzeniowych. Dlatego przed kupnem procesora warto sprawdzić, jak określona jednostka działa w najczęściej używanych aplikacjach. Jeżeli jesteś graczem, to z całą pewnością lepszym wyborem w omawianym przedziale cenowym będzie Intel Core i5 3570.

ja nie bede korzystał z gier wiec chyba jest juz rozwiazany problem :), ale teraz prosze was o pomoc w poprawieniu tamtego zestawu

Opublikowano

DLatego napisałem - Xeon 1230 v2/v3 (zależy na jaką podstawkę się zdecydujesz).

Poza tym w niektórych programach przewagę będzie miał Intel (tam, gdzie liczy się jeden wątek).

Weź jeszcze pod uwagę pobór energii ;).

Opublikowano

Nic nie pisze, dalem propozycje chyba kazdy ma wlasne prawo zdania. Jesli kolega chce zaoszczedzic troche grosza to zawsze moze wziasc slabszego pc'ta. Nie mam zielonego pojecia do czego bedzie go uzywal a to byla jedynie propozycja. Nie znam sie najlepiej na pctach ale staram sie pomagac jak potrafie + czytam wiele wypowiedzi najlepiej znajacych sie tu ludzi na forum.

Dla tego wypraszam sobie ale kazdy ma wlasne zdanie. A to ze duzo pisze to chyba swiadczy jak czesto jestem online.

A tak wgl, dla czego mowisz ze sie wymadrzam? cos takiego zrobilem? staram sie pomagac ludzia jak potrafie pisze nawet aby zrobili podstawowe rzeczy takie jak sprawdzili moc I marke zasilacza po to aby zaoszczedzic pisania innym, I dobrali lepsze komponenty. A do tego amd, nie znam wgl tej firmy jedynie jakie proce na necie widze to fx'y. wiec co moglem innego napisac -,-.

Aby nie byl offtop jesli nie wiesz dokladnie do czego bedziesz kompa uzywac to osobiscie polecam wziasc intela.

skoro nie wiesz co napisac to nie pisz wcale. W każdym temacie wrzucasz swoje 3 grosze próbując udawać jakiegoś speca i znawcę a MALOOOO wiesz. Nie spamuj i pisz mądrze - taka rada

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

skoro nie wiesz co napisac to nie pisz wcale. W każdym temacie wrzucasz swoje 3 grosze próbując udawać jakiegoś speca i znawcę a MALOOOO wiesz. Nie spamuj i pisz mądrze - taka rada

Ja ebie, przecież to jest FORUM, jak sama nazwa wskazuje KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNEGO ZDANIA -.-

Nie zabraniaj mu pisać swoich propozycji,bo przez ten sposób się uczy na przyszłość, nawet jak napisze coś źle, to zaraz się znajdzie ktoś, kto go POPRAWI, a nie będzie jechał...

Tak cię wnerwiają jego posty? To je omiń, albo popraw KONSTRUKTYWNA KRYTYKA, a nie hejt na maxa ludzie...

Każdy jakoś zaczynał i nie takie głupoty pisał, a tak przynajmniej zdobędzie jakieś doświadczenie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

wypierdalajcie kucic sie na pw i proszę jeszcze raz o ocene tamtego zestawu

Gdzie chłodzenie ?

Po co Ci takie drogie MOBO ?

Dlaczego nie weźmiesz wydajniejszego Xeona kiedy radzę Ci to już przez 2 strony ? -__-

"Kucić". Do zestawu słownik ortograficzny gratis !

Opublikowano

wypierdalajcie kucic sie na pw i proszę jeszcze raz o ocene tamtego zestawu

To to w uj nas zachęciłeś do pomocy w pierwszych słowach swojego listu -.-

Trochę grzeczniej na przyszłość, bo potem ci wcisną byle gówno tylko po to, żebyś miał nauczkę, bo jak na razie, to sztab ludzi ci składa kompa, a ty nawet nie raczyłeś kliknąć chociażby like przy którymś poście, a o dziękuję, to już nie wspomnę.

Żebyś się zaś nie dopieprzał, że się kłócę, to posłuchaj Sweeta i bierz tego pieprzonego Xeona, bo on jest bardziej uniwersalny i przy tak zdecydowanej osobie, jaką jesteś ty na 100% się lepiej sprawdzi, niż ten FX.

Pozdro.

436951440626370320491.png

Opublikowano

za to że nie dałem wam żadnego "lajka" to przepraszam, bo niektore posty zasługują na podziekowanie; już to naprawiam :) i co do tego xeona to przeciez jest to rodzina procesorów pod serwery wiec zostane przy tym AMD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...