Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet LTE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jsli chodzi o szybkosc to tych obiecanych 100 mb/s za chuja nie wyciagniesz ledwo co 20 mb/s ciagnie (zalezy od zasiegu).
Ping'i sa dosc spore niestety, lepiej miec kabel i bardziej sie oplaca.
Do tego w wiekszosci jest limit pobierania danych jak miales mialem kiedys z polsaty to bylo chyba 5 gb a to nawet za malo na przegladanie stron internetowych lecz nie wiem jak jest teraz.
Jak mozesz miec z kabla to bierz z kabla. Tyle w temacie :P

Seiran95.jpg

Opublikowano

Żeby mieć 100Mb/s trzeba siedzieć dupą na maszcie... Te 100Mb/s jest chyba do 400 metrów potem... spada szybko.

Co do gier to tylko kabel na mobilnym duże pingi zawsze.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ja mam od Polsatu LTE 25GB w dzień i 50GB w nocy. Korzystają z niego 3-4 osoby i na cały miesiąc wystarcza. Dużo gram, na Skype też dużo gadam, filmików na YT za dużo nie oglądam, bo nie lubię... W grach ping najmniej 16-20 (CS), średnio 40 - 80. Gra się przyjemnie. ;)
Prędkość pobierania skacze od 20Mb/s do 50/60Mb/s. W pakiecie z telewizją, jakieś troszkę ponad 100zł miesięcznie.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

internet LTE nie jest zbytnio do grania ponieważ jest limit ten internet jest dobry np gdzieś wyjeżdżasz i nie masz jak wejść na laptopa/komputer to podłączasz taki modem do tableta i możesz sobie przeglądać itd.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

internet LTE nie jest zbytnio do grania ponieważ jest limit ten internet jest dobry np gdzieś wyjeżdżasz i nie masz jak wejść na laptopa/komputer to podłączasz taki modem do tableta i możesz sobie przeglądać itd.

aceman ale ty jesteś gupi

Opublikowano

Jeżeli mieszkasz na zadupiu to nie kupuj, jak w mieście to polecam.

mieszkam w mieście. Chciałeś napisać " Jeżeli mieszkasz w mieście to nie kupuj, jak na zadupiu to polecam " :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Internet jedynie do przeglądania stron, i to też nie do końca. Takie gry jak bf3, etc. nie pójdą Ci, bo będziesz mieć takie lagi, że aż Ci się wszystkie odechce.

Opublikowano

Akurat w LTE jest jeden mały haczyk. Chodzi tutaj o to, że nie jest napisane, że macie stałe 100mb/s tylko macie DO 100mb/s. Jak dla mnie ten internet jest nieopłacalny, dosyć wysokie pingi no i limit więc filmików na youtube za dużo nie pooglądasz. Ja ze swojej strony polecam internet UPC, koledzy mają i podobno jest bardzo dobry. Prędkość pobierania to do 20mb/s-80mb/s i pingi do 40.

Opublikowano

Sam jestem posiadaczem LTE Plus (55 GB) i jak na moją małą mieścinę chodzi bardzo szybko do 60MB/s gdzie ping jest do 25 więc jestem zadowolony, ale to wszystko zależy od zasięgu, działania stacji, jej mocy i obciążeniu w danej chwili. Jeżeli mieszkasz w dużym mieście - nie warto, gdyż duża liczba użytkowników korzystających z BTS'a (stacja nadawcza) przekłada się na jakość sygnału. Do takich gier wymagany jest większy limit, min. 30 GB (?)

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Nie polecam LTE, na razie przereklamowane gówno. Nie tylko są limity (i to duże), ale internet jest DO 100mb/s, a nie stale 100mb/s więc żadnej rewolucji tu nie widzę :C Ja mam internet w UPC 25 mb i jest dla mnie bardzo dobry, być może później zmienię na jeszcze szybszy. A jeśli chodzi o mobilność to wystarczy w Operze (android) włączyć oszczędzanie transferu (gorsza jakość grafiki), ale przynajmniej strony się szybko ładują.. W poprzednim telefonie czekałem ponad 10 sekund na otworzenie strony i to dla mnie nie był problem.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Polecam play. Ja go mam i jest git. Mc to spox działa. Pobieranie to tak 100 mb w 15 min. Tak około. Ja mam pakiet 12 gb

Opublikowano

Moi rodzice w polsce mają z Neti DSL 10Mb/s też ładnie śmiga, ja mam natomiast internet z " Ja mobile bezprzewodowy na stick usb " 7 euro miesięcznie bez limitu transfer 7Mb/s

download mam w granicach 2Mb/s ping w grach około 70

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...