Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dzienne Zadania

Seeker17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mój problem polega na tym że, mając mniejsze lvl brałem wszystkie misje dzienne jak tylko były dostępne i teraz mam problem z wykonaniem niektórych bo nie wiem gdzie mogę je zrobić :)

Chodzi mi o to żeby ktoś napisał w jakim miejscu mogę zrobić np. Szturm na twierdzę, leże szalonego smoka itp. tak do 50 lvl :D

Daje + i naj za dobrą odpowiedź :)

Opublikowano

Misje dzienne powinieneś od razu wykonywać, jeśli chodzi o dungeony, w kolejce nie będziesz miał dostępnych. Możesz iść do podziemi z drużyną i spróbować czy da się tak. Musisz iść do bramy i samemu szukać podziemi, po nazwie można niektóre poznać w jakiej lokacji się znajdują.

Opublikowano

Co do dungów, to przeczytaj, gdzie się mieszczą i tam się udaj.

Misje dzienne powinieneś od razu wykonywać, jeśli chodzi o dungeony, w kolejce nie będziesz miał dostępnych. Możesz iść do podziemi z drużyną i spróbować czy da się tak. Musisz iść do bramy i samemu szukać podziemi, po nazwie można niektóre poznać w jakiej lokacji się znajdują.

Na dungeony wejdziesz zawsze, ale tylko i wyłącznie poza kolejką.

ok więc zostały tylko podziemia i dominacje?

Nie. Wprowadzono Cię w błąd.

@edycja

@dół

Zaznaczone zdanie wyraźnie pokazuje Twoją niepewność co do tego. Nieświadomie sugerujesz, że może już nie zrobić tego. ;)

Opublikowano

Co do dungów, to przeczytaj, gdzie się mieszczą i tam się udaj.

Na dungeony wejdziesz zawsze, ale tylko i wyłącznie poza kolejką.

Nie. Wprowadzono Cię w błąd.

O to mi chodziło tylko, że nie da się w kolejce dungeon wykonać jak go nie ma tylko musi iść pod daną instancję. Możesz wszystko wykonać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...