Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Nie widzę tekstur budynków !

Saint Hokun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Sprawiłem sobie nowego kompa i pobrałem metina (gram na privie imetin) i mam problem w postaci braku teksturek budynków, mostów, płotów, bram, wszystkiego oprócz podłogi. Mam najnowszego patcha, powinien działać normalnie, dodaje ss na dole.

post-763363-0-71344900-1373963715_thumb.jpg

post-763363-0-03979400-1373963726_thumb.jpg

post-763363-0-08682700-1373963741_thumb.jpg

Opublikowano

Ta

Po wejsciu zejsciu na konia to samo?

Sprawdziłem to i nic się nie zmieniło, Skyrim na najwyższych chodzi bez zarzutu.

Opublikowano

Ta

Sprawdziłem to i nic się nie zmieniło, Skyrim na najwyższych chodzi bez zarzutu.

To nie wina komputera a clienta, wypakuj od nowa na inny dysk i sprawdz all aktualizacje czy na 100% masz

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

To nie wina komputera a clienta, wypakuj od nowa na inny dysk i sprawdz all aktualizacje czy na 100% masz

Mam 1 dysk 500 gb, a client przez patchera robiony.

Jakby tekstur nie było bo można tam zmieniać tło a w atlantydzie nie ma scian :<

Opublikowano

Jakby tekstur nie było bo można tam zmieniać tło a w atlantydzie nie ma scian :<

W sensie, paczera pobrales z imetin i wrzuciles do pl-a? Pobierz clienta najnowszego...

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Pl pobrać się nie chce na tym gameforge live

W sensie, paczera pobrales z imetin i wrzuciles do pl-a? Pobierz clienta najnowszego...

Nie do pl'a tylko do pustego folderu

Spróbuje kamera instalnac i patcha strzele może co da.

Opublikowano

Spróbuj pobrać od nowa całego klienta, ale zainstaluj na inny dysk, przed tym utwórz jeszcze na nim profil, i tam zainstaluj metina.

OndteAw.png

Opublikowano

Mam tylko jeden dysk, jutro na nowo pobiore nie przez patchera tylko całego gotowca zobaczymy.

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem byłaby instalacja na innym dysku, ale jeżeli nie masz, to spróbuj jeszcze przeczyścić CCleanerem wszystkie zbędne pliki oraz
wyczyścić rejestr systemu.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...