Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Citizens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam spory problem, a mianowicie: W dziwny sposób z serwera znikły wszystkie NPC. Problem w tym, że na serwerze miały one przypisane questy, a komendy z "/npc help" zniknęły. Wie ktoś, co mogę z tym zrobić?

ssui.png

Opublikowano

Właśnie nie wiem. Przy wgrywaniu nowej wersji nadal były, możliwe, że to był restart, ale nie jestem pewien (obecność kilku moderatorów i nie wiesz co się dzieje). Konsola nie wywala żadnych błędów

Opublikowano

Ja mialem cos podobnego a stalo sie to przez aktualizacje Citizens. Jesli chcesz miec na najnowszej aktualce npc musisz niestety zrobic wszystko od nowa a jak chcesz wrocic tamte npc zainstaluj tamta starsza wersje i wszystko powinno wrocic do normy. (wgraj tylko stary citizens.jar) Jesli nie aktualizowales citizensow to jest tylko mozliwosc ze ktos Ci po prostu przez przypadek usunal lub cos sie sknocilo podczas restartowania serwa. Wtedy postaraj sie tu wkleic logi z konsoli bo tak to nie wiemy w czym problem dokladnie.

NU94p9A.gif

Opublikowano

Dobra problem rozwiązany... Kolega wgrywał nową wersję citizens i nie wpisał "citizens reload". Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...