Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Brakuje rp do ezreala

Gość SENNSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , odkąd zobaczyłem streamerów jak grają blue ezem zamarzyłem o nim ! .

Dzisiaj jest na przecenie ale kosztuje 440 rp ! . brakuje 40 . napisac do riotuu czy mi dołorzą ?

Podajcie gdzied. będą + !

reff

Opublikowano

up@ Idioto jeden dają rp za rysunki, opowiadania i tym podobne. Sam raz dostałem 41 więc śmiało mozesz sprobowac :)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Riot może dać rp , ale w niewielkiej ilości czyli np. od 1 do 3 rp max . Musiałem robić obrazek jak mi brakowało do cybernetica.

Opublikowano

Jak wy w głowach macie pojebane to zostawcie to dla siebie, a nie innym ludziom zatruwacie.

Możesz śmiało pisać do nich, że prosiłbyś o pomoc w tej sprawie. Nie pisz jednak, że chcesz Ezreala z wyprzedaży, gdyż oni Ci odpiszą "Witamy lecz sam widzisz że Ezreal jest w wyprzedaży, po to jest taniej aby ten komu właśnie brakuje miał taniej". Napisz po prostu że do kupna postaci brakuje Ci te 40RP i czy mógłbyś coś zrobić za tą symboliczną kwotę :)

Opublikowano

Spokojnie. Mój znajomy potrzebował 3,200 ip na Leone i napisał o niej wiersz ;]. Wysłał go do supportu i dostał po 5-6h potrzebne IP.

Za kreatywność masz duże plusy ;]

Opublikowano

aha. a podacie stronkę gdzie mam to wysłać . i czy musze po polsku ? :D

dobrze operuje ang. wiec mi to obojętne

Opublikowano

Logujesz się na stronie lola. Wybierasz język i klikasz support. Tam chyba musisz się też zarejestrować. Rejestrujesz się i piszesz w odpowiednim "temacie". Później czekasz na rozpatrzenie(Polecam sprawdzanie emaila, gdyż często tam są odpowiedzi).

Opublikowano

a kto podsunie jakiś fajny ? Będę dawać limit + przez tydzien : ]

Opublikowano

reff?

pls bo nic nie moge wymyślić !

Uwaga ide na Basen więc dam Event! .

Kto wymyśli fajny wierszyk o Lolu to daje mu limit + przez 1 tydzien !

Opublikowano

Ciekawe co tu piszą, bo ja potrzebowałem 20 rp, napisałem do riotu, zrobiłem obrazek a oni na to że administracja nie daje żadnych RP.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Spokojnie. Mój znajomy potrzebował 3,200 ip na Leone i napisał o niej wiersz ;]. Wysłał go do supportu i dostał po 5-6h potrzebne IP.

Za kreatywność masz duże plusy ;]

Ty to chyba kolega cie w uja zrobił ;d , bo NIE uwierzę że napisał jakiś gówniany wierszyk i riot dał mu za free 3,2k IP na postać ;d (prędzej dostał by samą postać niż ip ;d

reff?

pls bo nic nie moge wymyślić !

Uwaga ide na Basen więc dam Event! .

Kto wymyśli fajny wierszyk o Lolu to daje mu limit + przez 1 tydzien !

OGARNIJ SIĘ Dzieciaku <_<

kup sobie rp będziesz miał na potem albo zrób coś SAM za co dadzą ci RP a nie proś jak bezdomny pies ;d

i zamiast kupować ten żalowy skin kup słownik ort. i naucz się pisać :) ps. piszemy dołoŻą

Opublikowano

Ty to chyba kolega cie w uja zrobił ;d , bo NIE uwierzę że napisał jakiś gówniany wierszyk i riot dał mu za free 3,2k IP na postać ;d (prędzej dostał by samą postać niż ip ;d

Niestety masz pecha ;]. Następnego dnia grał z nami Leoną. Dzień wcześniej mówił, że mu brakuje tych 3.2k IP. A czy ma to znaczenie jeżeli zamiast IP dostał postać? Na jedno wychodzi...

Opublikowano

OGARNIJ SIĘ Dzieciaku <_<

kup sobie rp będziesz miał na potem albo zrób coś SAM za co dadzą ci RP a nie proś jak bezdomny pies ;d

i zamiast kupować ten żalowy skin kup słownik ort. i naucz się pisać :) ps. piszemy dołoŻą

Dzieciaku ^^ . Mówi to ktoś z penisem jak zdechły korniszonek ? :]

Jaki skin ? czytaj sie lepiej naucz a nie wytykaj błędy . Nie zamawiam Rp bo nie wydaje kasy na gry . Mam na co innego nie tak jak ty:)

a poda mi ktos link odrazu działu ? bedzie limit + przez 1 dzien

Opublikowano

Dzieciaku ^^ . Mówi to ktoś z penisem jak zdechły korniszonek ? :]

Jaki skin ? czytaj sie lepiej naucz a nie wytykaj błędy . Nie zamawiam Rp bo nie wydaje kasy na gry . Mam na co innego nie tak jak ty:)

a poda mi ktos link odrazu działu ? bedzie limit + przez 1 dzien

Jeżeli chodzi o penisa twoja mama mówiła coś innego :)

"Dzisiaj jest na przecenie ale kosztuje 440 rp ! . brakuje 40 . napisac do riotuu czy mi dołorzą ?"

Tutaj piszesz o skinie idioto , bo inaczej nie mogę określić człowieka który nie wiem sam co pisze :) (Popatrz na samą nazwe tematu <Facepalm>

I jeszcze żebrzesz jak pies , boże to jest gorsze od płaczącej foki .__. (jak nie ma pieniążków to idź zarób to będą)

Ps. taki pros jesteś a nawet sygnatury nie potrafisz wgrać ;d

@down

Nieee KTOŚ ma mu zrobić "coś naprawdę dobrego" bo on sam nie potrafi :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...