Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majkrafci - MNÓSTWO SERWERÓW |SURVIVAL+FRAKCJE|PVP+KLANY|FREEBUILD+AUKCJE|HARDCORE+GILDIE|SKYBLOCK+PVP| - ŁĄCZYSZ SIĘ TYLKO Z JEDNYM IP!

Majkrafci+

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server niesamowity, wybór jest ogromny. Osobiście gram ze znajomymi na survivalu i jedyny minus to "claimy". Jednakże polecam serdecznie, nic innego nie można mu zarzucić :) Martwi mnie jednak to, że po reklamie nie będzie miejsca żeby wbić D:
~FunkyMason

Opublikowano

przepraszam ale dlaczego w oknie serwerów nie ma serwera hardcore ?? a na scianie [mapie] jest? czy to jakiś bład czy tak miało być?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Wbiłem na Serwa i polecam ! , ogarnięta administracja , miła atmosfera i duży wybór serwerów :P.

Tylko dlaczego nie ma na spawnie survival teleportu do netheru i endu ?.

Opublikowano

O kurcze. Zajefajna reklama :) Nie wiem czy bym lepszą zrobił. tyle slotów, tyle wyboru. Szacun wielki. Tylko mam jedno pytanie i proszę o odpowiedź. Ile os. budowało mapę i ile czasu wam to zajeło? ogólnie.

Opublikowano

O kurcze. Zajefajna reklama :) Nie wiem czy bym lepszą zrobił. tyle slotów, tyle wyboru. Szacun wielki. Tylko mam jedno pytanie i proszę o odpowiedź. Ile os. budowało mapę i ile czasu wam to zajeło? ogólnie.

Nie żeby coś, ale wszystko jest na łatwiznę zrobione widząc na serwerach budowle itp. :P Więc pewnie krótko

Opublikowano

Ten Serwer napewno jest lepszy niż to twoje gówno Kantharis ;p. A jeszcze pytanie do Majkrafci czy na waszym Ts3 można dostać prywatny kanał dla frakcji ?.

Opublikowano

Tak można dostać,zapraszamy na teamspeak3 ;)

Zróbcie na stronie takie coś, że jak ktoś ma premke to jak ktoś sie na nia zarejestrował to żeby można było zwefyfikować premke i odzyskać konto bo mój nick jest zarejestrowany a chciałbym zagrać

Nick: Sumanok

zpot.png

Opublikowano

na serwerach pvp, survival itp 95% graczy to oszuści i cheaterzy. nie opłaca się nawet wchodzić na ten serwer.

serwer zrobiony jest tylko dla pieniędzy, i to do takiego stopnia, że zbanowany oszust może kupić unbana...

Sbf3Sty.png

Opublikowano

To mój pierwszy serwer na jakim grałem i trzeba przyznać, że kiedyś trzymał poziom. Teraz to nie opłaca się na niego wchodzić. Kiedyś to był czysty survival, był fun z gry, a teraz? Na serwerze pełno spamujących dzieci. Nie ma administracji, nie ma kto pilnować porządku. Serwer idzie w złym kierunku. To tyle moich wypocin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...