Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Goldmember

ptr93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe a ja proponuje za 3 miechy okolo 15zl przelewem a 20/25 zl sms'em... mysle ze by bylo wiecej rozsadnych ludzi a sms'em by wysylali userzy z dzialu Mounthains'a

Opublikowano

a zrobisz tą bramkę SMS, sądzę że będzie więcej zainteresowanych niż przelew ^^

bramka sms?

według mnie to bez sęsu!

za dużo będą pobierać % : < (tylko w sumie nie opłaca się robić przelewu za 3 zł : <)

a sam pomysł nawet fajny : >

jeśli ma być nie na zarobek tylko dla tych którzy chcą pomóc to git : >

PS. ten złoty nick to narazie w kolorze moczu wygląda xD

Być zajebistym...

Gość Mounthains
Opublikowano

hehe a ja proponuje za 3 miechy okolo 15zl przelewem a 20/25 zl sms'em... mysle ze by bylo wiecej rozsadnych ludzi a sms'em by wysylali userzy z dzialu Mounthains'a

o ceny nie dyskutuj bo i tak kokosz zrobi swoje -,- (nie miałem nic złego na celu)

up@ Mi się tam podoba kolorek ^^

aa@ ciekaw jestem co jak taki Mod sobie kupi takie coś i jaki kolorek otrzyma? ^^

Opublikowano

zawsze można podwyższyć dla gold userów ilość znaków w sygnaturce np. 400 ?

Być zajebistym...

Opublikowano

zawsze można podwyższyć dla gold userów ilość znaków w sygnaturce np. 400 ?

Nie ma sensu i potrzeby.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Walić za sms-a

Z sms idzie większość dla operatora i jest to nie opłacalne, lepiej paypal itp. Bo chyba nie chcesz płacić 3 czy tam 6 zł z groszami za to co mógł byś mieć, za 2 zł? A może lubisz przepłacać? :blink:

Opublikowano

hmmm

no to ja jestem juz zainteresowany...

hmmm no nie wiem najwiecej to 100 zl za miesiac

bo wiecej nie dam

czekam na to z niecierpliwoscia? bo juz chce to kupic nawet na caly rok nawet wiecej ;p

kokosz jak juz bedzie to daj znac;p ja bardzo chetnie wspomoge to forum

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ale chodzi o to że zapewne wiele osób nie ma kont w bankach,a tak znacznie więcej ludzi wyśle SMS..

Co do pomysłu to uważam że coś takiego powinno być od dawna..i nie przesadzajcie z tą ceną,2zł to minimum za tydzień a nie 3 miesiące...

10zł za miesiąc to całkiem dobra cena.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

hmmm

no to ja jestem juz zainteresowany...

hmmm no nie wiem najwiecej to 100 zl za miesiac

bo wiecej nie dam

czekam na to z niecierpliwoscia? bo juz chce to kupic nawet na caly rok nawet wiecej ;p

kokosz jak juz bedzie to daj znac;p ja bardzo chetnie wspomoge to forum

x2 I <3 MPC FORUM DOT PL

Opublikowano

Ale chodzi o to że zapewne wiele osób nie ma kont w bankach,a tak znacznie więcej ludzi wyśle SMS..

Co do pomysłu to uważam że coś takiego powinno być od dawna..i nie przesadzajcie z tą ceną,2zł to minimum za tydzień a nie 3 miesiące...

10zł za miesiąc to całkiem dobra cena.

zawsze mozna przelew zrobic na poczcie i nie musisz miec 18 lat ,tylko minus taki ze pieniadze dluzej dochodza ;* <sex>

Opublikowano

Hmmm...

Ciekawe ,jak będzie i będzie można zmienić nick wykupuję ;]

A jakby miała by być bramka sms powinno to tak wyglądać:

SmS:25zł

Przelew(czy co tam):10zł ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ranga goldmember bedzie skierowana do starszych uzytkowników forum, bedzie głownie miala na celu wylaczenie reklam w sposob legalny i chyba tani.

Od razu nie legalne :) Ja używam go tylko i wyłącznie dla tego, że ie ogarniam tych banerów we flashu. Rozpier!@#$ kompa :). Ale są dni że wyłączę go i poklikam po kolei :)

Opublikowano

Pomysł Fajny można wesprzeć MPC za Symboliczną opłatę:

Pomyślcie o tym że w Dziale Mt2 mało kto ma 18+ lat

Dlatego SMS'em było by bardziej opłacalnie.

Sam bym chciał wysłać Sms'ika na MPC.

Nawet nie chodzi o rangę ale o to żeby Administracja forum wiedziała że są ludzie którym zależy na Mpc.

Według mnie takie ceny byłyby dobre (2-3zł za 3 miesiące to za mało według mnie bo każdy Golda będzie miał a sama nazwa mówi złoty użytkownik)

4zł+Vat czy co tam jest- 1 miech

10+Vat czy co tam jest-3 miesiące

25zł+Vat czy co tam jest-1 Rok

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Ja proponuje taki cennik:

10zł - miesiac

20zł - 3 miechy

35zł - 6 miechow

50zł - rok

Ja dalej jestem za swoim cennikiem, chyba najlepsze wyjscia bo im wiecej wydasz na mpc jednorazowo tym wiecej na tym zyskasz :)

I kokoszowi pieniadze za skrypt szybko sie zwroca, moze nawet uzbieramy dodatkowe pieniadze na kupno prywatnych botow/aimbotow/programow z innych stron i publikacje na naszych forach :lol:

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Pomysł Fajny można wesprzeć MPC za Symboliczną opłatę:

Pomyślcie o tym że w Dziale Mt2 mało kto ma 18+ lat

Dlatego SMS'em było by bardziej opłacalnie.

Sam bym chciał wysłać Sms'ika na MPC.

Nawet nie chodzi o rangę ale o to żeby Administracja forum wiedziała że są ludzie którym zależy na Mpc.

Według mnie takie ceny byłyby dobre (2-3zł za 3 miesiące to za mało według mnie bo każdy Golda będzie miał a sama nazwa mówi złoty użytkownik)

4zł+Vat czy co tam jest- 1 miech

10+Vat czy co tam jest-3 miesiące

25zł+Vat czy co tam jest-1 Rok

Przecież nie trzeba mieć 18-stki , żeby mieć konto :P

Jakiś ludź usunął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...