Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Goldmember

ptr93

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

gold member = złoty user = złoty użytkownik

Opublikowano

Tak, planuje wprowadzić opcjonalną rangę dla ludzi, którzy chcą wspomóc mpcforum.pl. W chwili obecnej zastanawiam się jak się odzwdzięczyć:

goldd.gif

Gość Mounthains
Opublikowano

ja proponuję odjąć jedną rzecz ;<

Zamykać i otwierać wszystkie tematy. Mi to bardzo nie pasuje -,-, ponieważ modzi się męczą i zamykają a inni z GoldMember otworzą i dalej spamują -,-

Gość Mounthains
Opublikowano

już kokosz konto zrobił ^^

http://www.mpcforum.pl/index.php?showuser=125720

i ustalałeś już cenę takiego GoldMembera?

Opublikowano

już kokosz konto zrobił ^^

http://www.mpcforum.pl/index.php?showuser=125720

i ustalałeś już cenę takiego GoldMembera?

Mounthains, nie będzie mógł otwierać 'nie swoich' tematów, tylko utworzone przez siebie.

Co do ceny to nie mam pojęcia. Nie wiem czy robić wieczyście czy miesięcznie. Jeśli tak, to nie mam pojęcia ile dla Was to jest dużo, a ile mało za taką rangę.

Pozdrawiam,

Gość Mounthains
Opublikowano

Mounthains, nie będzie mógł otwierać 'nie swoich' tematów, tylko utworzone przez siebie.

Co do ceny to nie mam pojęcia. Nie wiem czy robić wieczyście czy miesięcznie. Jeśli tak, to nie mam pojęcia ile dla Was to jest dużo, a ile mało za taką rangę.

Pozdrawiam,

ja dokładnie ciebie rozumiem ^^

nie no

możesz zrobić bramkę SMS 10 zł i tak na 2 tyg? By było opłacalne ^^

Opublikowano

ja dokładnie ciebie rozumiem ^^

nie no

możesz zrobić bramkę SMS 10 zł i tak na 2 tyg? By było opłacalne ^^

Raczej myśle o 2zł za 3 miesiące. No ale zobaczymy :)

Opublikowano

jak 2zl o 3 miesiace to ja juz na rok moze wykupic albo wiecej xD tylko zeby SMS był;/ to kupuje od razu. Super pomysł kokosz:) ale pomysł Mountiego jest głupi 10zl na 2 tyg -.- 5/10zl za 3 miechy może być

fs.png

Opublikowano

Lol 2 złote za 3 miesiące?

Kokosz nie popadajmy w skrajność...

Dyszka za miesiąc to będzie dobra oferta...

A jeszcze jak będzie możliwość wysyłania smsem kodu to sporo na tym forum zyska bo nie każdy ma możliwość wysłania pieniędzy ale zapewne każdy ma fundusze na telefonie ;)

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Gdyby to miało kosztować 2 zł za 3 miesiące to każdy by latał z GoldMember'em. 10 zł/miech i git.

Co do możliwości zamienił bym zmianę nicku na zmianę rangi albo dał obydwie. :>

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

gold member bardziej przypomina V.I.P. chyba że są tu szczfaniaki które więdzą o pewnych nie ścisłościach ;]

2006-2010

Opublikowano

Dzieci metina wykupią i pół forum będzie miało gold membera ;o

Pomysł sux. Chyba, że będzie drożej.

Opublikowano

A czy tu chodzi o przywileje? zapomniałeś chyba o co chodzi w roli moda, moderatorzy jak i global moderatorzy maja odpowiednie dostosowane uprawnienia do wykonywania swojej pracy do której się zobowiązali. Jeśli chodzi o cennik to głupota jakaś, ten mały donate ma być dla ludzi którzy wyślą tego sms bo lubią MPC Forum i chcą aby trzymało się coraz stabilniej a ranga Gold Member to tylko małe wynagrodzenie za chęci wsparcia forum, a wam się pomyliło chyba z kupić sobie range a dostać ją w ramach udziału w zbieraniu funduszy na utrzymywanie MPC Forum.

2006-2010

Admin Cienia
Opublikowano

Cennik P.Smerfa wygląda ciekawie, musisz kokoszu się przyjrzeć. ^^ Złoty nick - pr0.

Może do tego goldmembera dodać zerowanie warnów jeśli takowe posiadał.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ja moge placic gora 5 zl za 2 miechy :P tylko jesli bedzie za tanio to kazdy user bedzie golduserem.

btw. Komercja górą :D nikt sie nie oprze nawet najmniejszym zarobkom.

everythingfou - sprawdź to.

Admin Cienia
Opublikowano

Raczej nie będziesz miał co negocjować jak kokosz ustali ceny.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość Mounthains
Opublikowano

kokoszu pomyślałeś o nas? nie ma kontroli antyflodowej?

Przecież wtedy nie ogarnięciu metina Oo. Ja już to bym proponował skrócić o połowę -,-

Będę musiał siedzieć 24/7 żeby tam ogarniać -,-

Opublikowano

ja moge placic gora 5 zl za 2 miechy :P tylko jesli bedzie za tanio to kazdy user bedzie golduserem.

btw. Komercja górą :D nikt sie nie oprze nawet najmniejszym zarobkom.

Wręcz przeciwnie :)

Jak nie chcesz żeby wyświetlały Ci się reklamy to kupujesz gm-ka i masz luzik ^_^

Btw. Adblock ON, ale jak się przesiaduje na forum prawie od początku, to sentyment do niego jest i myślę że na dobre cele można symboliczną kwotę wpłacać

Opublikowano

Wręcz przeciwnie :)

Jak nie chcesz żeby wyświetlały Ci się reklamy to kupujesz gm-ka i masz luzik ^_^

Btw. Adblock ON, ale jak się przesiaduje na forum prawie od początku, to sentyment do niego jest i myślę że na dobre cele można symboliczną kwotę wpłacać

Zeby byla jasnosc, platnosc w zalozeniu na prawde bedzie symboliczna... bo zapewne bede z tego mial jakies 1zl od uzytkownika - nie poszaleje za to :) a zawsze pare zloty do serwera i licencji dojdzie. Forum dzisiaj zarabia na siebie, ale jesli chcielibysmy aby chodzilo szybciej i aby z mpcforum.pl powstal portal... to potrzebna jest na prawdę gruba kasa... której jakby nie bylo nie posiadam ;)

Ranga goldmember bedzie skierowana do starszych uzytkowników forum, bedzie głownie miala na celu wylaczenie reklam w sposob legalny i chyba tani. Oprocz tego jest pare korzysci dla Was, o których pisalem wyzej.

Aby Wam objasnic skale zarobków, to serwer na ktorym obecnie znajduje sie forum kosztuje ok 330 zl miesiecznie, dodatkowo koszty licencji, domeny i dodatkowego oskryptowania forum. Nawet jakby tysiac osob wykupilo range gold membera, to starczy to na prawde na niewiele. Szacuje, ze mamy na forum okolo 50-100 lojalnych userow zainteresowanych rangą... na więcej nawet nie liczę.

Jest to po prostu nowy nieobowiązkowy dodatek na forum, jak ktoś będzie chciał nas wesprzeć to to zrobi, jak nie to nie. Samo uruchomienie rangi gold member, będzie mnie kosztowało 150 zł (skrypt), nie sądzę że to się zwróci w ciągu najbliższych miesięcy.

Nie chcę doić Was na 10 zl za 1 msc, bo to co Wam daje należy Wam się jak psu buda :) bo nielojalny użytkownik i tak nie wykupi tej rangi :)

Pozdrawiam :)

Gość Mounthains
Opublikowano

Zeby byla jasnosc, platnosc w zalozeniu na prawde bedzie symboliczna... bo zapewne bede z tego mial jakies 1zl od uzytkownika - nie poszaleje za to :) a zawsze pare zloty do serwera i licencji dojdzie. Forum dzisiaj zarabia na siebie, ale jesli chcielibysmy aby chodzilo szybciej i aby z mpcforum.pl powstal portal... to potrzebna jest na prawdę gruba kasa... której jakby nie bylo nie posiadam ;)

Ranga goldmember bedzie skierowana do starszych uzytkowników forum, bedzie głownie miala na celu wylaczenie reklam w sposob legalny i chyba tani. Oprocz tego jest pare korzysci dla Was, o których pisalem wyzej.

Aby Wam objasnic skale zarobków, to serwer na ktorym obecnie znajduje sie forum kosztuje ok 330 zl miesiecznie, dodatkowo koszty licencji, domeny i dodatkowego oskryptowania forum. Nawet jakby tysiac osob wykupilo range gold membera, to starczy to na prawde na niewiele. Szacuje, ze mamy na forum okolo 50-100 lojalnych userow zainteresowanych rangą... na więcej nawet nie liczę.

Jest to po prostu nowy nieobowiązkowy dodatek na forum, jak ktoś będzie chciał nas wesprzeć to to zrobi, jak nie to nie. Samo uruchomienie rangi gold member, będzie mnie kosztowało 150 zł (skrypt), nie sądzę że to się zwróci w ciągu najbliższych miesięcy.

Nie chcę doić Was na 10 zl za 1 msc, bo to co Wam daje należy Wam się jak psu buda :) bo nielojalny użytkownik i tak nie wykupi tej rangi :)

Pozdrawiam :)

a zrobisz tą bramkę SMS, sądzę że będzie więcej zainteresowanych niż przelew ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...