Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informatyka, Blokada Dostępu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostać administratorem? O_o

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety na Informatyce teraz jest tak, że Nauczyciele (Administratorzy) ze swojego komputera (mateczki) kontroluję wszystkie inne w pracowni. Nauczyciele zablokowali strony takie jak NK, Fotka itp. Jedynie można wejść na te strony poprzez bramkę proxy. A jeśli chodzi o Pulpit -> PPM -> Właściwości, to Administrator nie chce, żeby np była zmieniona tapeta czy też wygląd.

Budowniczy
Opublikowano

Przynajmniej u mnie w budzie idzie zmienić tapetę tak:

PPM na jakiś obrazek => ustaw jako tapetę :P

Opublikowano

U nas na informatyce jest tak ze zainstalowany jest program tzw.OPIEKUN cos w tym stylu i on blokuje dostep do roznych plikow itp. wystarczy go wylaczyc a znajduje sie na pasku zadań.

Opublikowano

A ja niestety mam cenzora a do tego nauczyciel nam się do all podłącza i all widzi ....

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

W tych szkołach powaliło niektórych ja jak nie było jeszcze kiedyś tych blokad to specjalnie posciagalem wiry na kompa zeby sie spieprzył a nasza pani od infy byla wprost żałosna i tempa jak but

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...