Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wojownik i gra nim :] a Mag i gra nim :}

PanGlod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam woja 55lvl

Mam tam

Wara+5

Blade+0

Crussa+6

Eq nie mam wogole poniewaz konto zostalo okardzione :c

Czy oplaca mi sie nim grac mam 30kk na wydanie czy lepiej grac magiem?

Magiem dopiero zaczynam mam reda +9hollego+9 oraz sp6 dropniete :) mag ma 20lvl wiec niezbyt co sadzicie wiem ze pod wzgledem sp lepszy mag ale wszystko mam w pudlach

Jedyna co wiem o woju na 55lvlu

Zbroja z xysa

Elvin/miecz na 63

Dobry war

O luczniku mi nic nie mowcie przejadl sie :]

Ps.

Kazda postac mam na innym koncie i moglbym jakas dodac do tej samej fam i sobie ja expic :]

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Ja np. radził bym ci pojść w maga masz posejdona holke i reda dwa otanie +9 z tego 20 lvl szybko wyekspic na początek bym ci radzi bic tylko jobe do holki.Ja gram wojem mam 75 i nie jest różowo.Co do maga holke radze zalorzyć przed 30lvl

Opublikowano

maga na jakimś expbocie wbijaj 20lvl profy na norm chociaż ty masz za duży lvl no to potem na grochach będziesz musiał wbijać no to tak graj na magu ponieważ masz tam jakieś sp które mogą być sprzedaj all z wara to też coś kasy dostaniesz nie za wiele ale zawsze coś kup na magu zbroje na 55lvl z xyksa bo nie opłaca się na mniejszym lvl itp resy i jedziesz wbicje 55lvl to nie jest jakieś super osiągnięcie a potem lod to wszystko ci się ułoży :P

Opublikowano

No chyba zaczne nim grac :]

Lucznika mam 70lvl wiec mi sie nudzi narazie musze odpoczac od niego :3

Wiem holly nadaje sie do wazystkiego na kazdy rajd cie wezma :)

Red podobno dobrze sprawuje sie tez na glacy co o tym sadzicie?

Posejdon to wkrotce :3

Polecicie jakies sp na glace bo mam zamiar tam dobic 74lvl i glownie na glace chodzic :) Zbroja na 74 jakas u7+7 rozdzka na 63 u7+7 i bedzie ladnie :) Tylko tu zastanawiaja mnie resy odnosnie tego ze nie zdazylbym ich przekladac gdybym mial na wszystki oddzielnie dysponuje kaska

Mam ogolnie kasy na a chwile 50kk jak seelne itemy to bedzie z 70/75kk poleccie co kupic

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

No chyba zaczne nim grac :]

Lucznika mam 70lvl wiec mi sie nudzi narazie musze odpoczac od niego :3

Wiem holly nadaje sie do wazystkiego na kazdy rajd cie wezma :)

Red podobno dobrze sprawuje sie tez na glacy co o tym sadzicie?

Posejdon to wkrotce :3

Polecicie jakies sp na glace bo mam zamiar tam dobic 74lvl i glownie na glace chodzic :) Zbroja na 74 jakas u7+7 rozdzka na 63 u7+7 i bedzie ladnie :) Tylko tu zastanawiaja mnie resy odnosnie tego ze nie zdazylbym ich przekladac gdybym mial na wszystki oddzielnie dysponuje kaska

Mam ogolnie kasy na a chwile 50kk jak seelne itemy to bedzie z 70/75kk poleccie co kupic

Na 74 może być problem z resami na glac.. Kamienne/ morskiego widoku.

Za kasę kup eq u7, pojazd- najlepiej dywan (bez pojazdu na glacy ani rusz).

Możesz zainwestować i poulepszać trochę sp :).

Opublikowano

graj magiem, skoro masz dobrą holke to na all rajdy sobie pochodzisz oraz red dobry też na glace/arenke.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...