Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 1.6.1 -> 1.6.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po aktualizacji bukkita z 1.6.1 do 1.6.2 mam straszne lagi na serwerze 5tps, co dziwne plugin essentials co jakiś czas pokazuje 20tps(?!)

aby sprawdzić czy to pluginy, wywaliłem je, co dziwne nadal są, o co chodzi?
jakim prawem może lagować mapa po aktualizacji z 1.6.1 do 1.6.2?
ktoś miał też takie coś?

Opublikowano

Zalecam Spigot-Jest to silnik serwerów minecraft, oczywiście kompatybilny z pluginami bukkit. Nie dziala on jeszcze w pełni zadowalająco ale lagów jako tako nie bedzie ;p Poprostu trzeba czekać na stabilne wersje silnika ; )

Opublikowano

Próbuj inne wersje bukkita, pamiętaj on nadal jest niestabilny

ok, ale wątpie że od tego

Zalecam Spigot-Jest to silnik serwerów minecraft, oczywiście kompatybilny z pluginami bukkit. Nie dziala on jeszcze w pełni zadowalająco ale lagów jako tako nie bedzie ;p Poprostu trzeba czekać na stabilne wersje silnika ; )

serio?! myślisz że lagi są od tego że serwer nie ogarnia i musze wgrać spigota?!

akurat spigota miałem i po aktualizacji też tak było, nawet jak zmieniłem na bukkita

zmien po prostu wersje bukkita na inna 1.6.2 nie jesy stabilny

serio?!stupid.gif

(- nie moge zainstalować minecrafta

-zmień kompa na innego)

lol tyle to ja tez wiem i na razie tak mam!

Opublikowano

jeśli to nie wina bukkita to może być wina javy, innego pomysłu nie mam, z 1.6.1 mogła dobrze działać, a z 1.6.2 już niekoniecznia

serwer mam na pukawce, myśle że to nie wina javy

To wersja Developerska >.<

serio?! 1.6.1 też jest developerska i działa, myślisz że dawali by wersje która ma mega lagi?

Opublikowano

@Up

Tak dokładnie.

To jest wersja dev, więc mogą zawierać mnóstwo błędów :)

Na razie siedzisz na 1.6.1/1.5.2 lub czekasz na 1.6.2 rec ( niby w następnym tygodniu ma być )

1375385575-U914779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...