Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blog

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do każdego z usera.

O czym chętnie byście czytali bloga, co was by zaciekawiło?
Odpowiadajcie szczerze, bez głupich postów ;)

Weteran
Opublikowano

Hmm.. na przykład opisywałbyś zachowanie ludzi, jacy to oni są prymitywni i w ogóle :)

a co sądzicie o Religi ?

a jesteś wierzący?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Mnie bardzo by zainteresowało np modyfikacje do GTA ENB,Podmianki,Skiny,Bronie i tak dalej :).

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Zaznaczę ,że nie chciałbym tutaj pisać artykuły na forum tylko założyć własny blog :)
Tak więc czekam na propozycje .

Opublikowano

Jeżeli chcesz nam pisać o jakiś szatanach czy czymś innym to bardzo chętnie poczytam, lubię takie bajeczki. :D
Równie dobrze mógłbyś opisywać swoje codzienne życie jeżeli coś ciekawego by się wydarzyło.

Opublikowano

Nie pisz o religii. Myślę, że Twojego bloga będzie odwiedziało dużo osób młodych, którzy jeszcze nie mają wyrobionej opinii. Twój Blog mógłby pokierować kogoś w złą stronę. (nie zrozumcie mnie źle).

Opublikowano

Niszy tutaj nie znajdziesz ;< O życiu.

Życie - temat rzeka.

Tematy wymyślane z góry na siłę nie są dobrym pomysłem. Myślę, że najlepiej napisać jakieś spontany co się ostatnio ciekawego w życiu wydarzyło.

Na MPC ostatnio był blog i kilka wpisów o rzucaniu papierosów dzień pierwszy,drugi trzeci - potem już niestety nie był kontynuowany - a szkoda, bo fajnie się czytało i zaciekawiło wiele osób.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

a co sądzicie o Religi ?

Wzbudzisz prowokacje tu jest mnóstwo GIMBÓW, którzy aż srają słowami "Boga nie ma" podczas gdy w niedzielę ładnie z mamusią i tatusiem zapieprzają do kościółka.

Ja osobiście Boga kocham i jak najbardziej wierzę w niego. Kiedyś sam coś próbowałem zrobić na temat Religii na tym forum to wierz mi,

jakby w realnym świecie zaczęli odpowiadać na to pytanie wszyscy obok siebie to by się chyba pozabijali.

Jedni z ryjem na siebie że są katolami, i.t.p, a drudzy z ryjem na tych pierwszych że są posrani...

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

o wszystkim to ciezko bedzie pozycjonowac ^_

^ . blog to jednak MOJA opinia wiec nie widze spiny ^_^

Skoro nie wierze to moja opinia powinna byc obiektywna. Dodatkowo moge pisac o tym jak religia wplywa na moje zycue i innych :-P

dziekuje za opinie i prosze o wiecej^_^

Opublikowano

A może o problemach ludzkich, jak je rozwiązywać, jak sobie z nimi radzić. Teraz pełno jest pytań w internecie typu ''Mój chłopak mnie rzucił jak go odzyskać'' albo ''Pocięłam się, co mam zrobić''. Myślę, że takie drobne (lub nie) lekcje życiowe będą bardzo przydatne.

Opublikowano

O religii, Bogu, etc. tylko czyste fakty. postaram Ci znaleźć film, w którym jest udowodnione, że Bóg nie istnieje, trwa 3h, ale warto. (czyste fakty)
bądź możesz pisać o anoreksji lub bulimi, etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...