Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crash

olo5000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem związany z neverwinterem. Mianowicie wchodząc go gry już po zalogowaniu, wchodząc na postać po załadowaniu się protectora enklawy dostaję od razu Crasha :/. POMOCY.

Opublikowano

Niestety problem jest nadal :/

Ale jak dostajesz tego crasha dostajesz jakiś komunikat z błędem? Jak tak pokaż ss'a czy poprostu bez błędu wyrzuca?

Opublikowano

Mam ten sam problem pojawił on się u mnie jakieś 5 dni temu ale mi to nie przeszkadzało do dzisiaj problem pojawił się po aktualizacji Flash 11

Do puki aktualizacji nie było działało wszystko ok. Teraz wyskakuje mi komunikat "Crash Serwer Neverwinter" i jakieś numerki.

Nie wiem o co chodzi.

Od instalowałem tę grę i zainstalowałem na nowo było dobrze prze może 3h gry gdy wyłączyłem ją i ponownie włączyłem znowu ten sam błąd i crash.

Myślałem sobie może to wina mojego internetu ale z jakiej niby racji jak mam neta 25 mb/s.

Cóż stwierdziłem że to wina Javy ale po jej aktualizacji miałem nadal ten sam problem. Jave mam 64 bitową

Odinstalowałem Adobe Flash 11 i zainstalowałem poprzednią wersję Flash 10 na której wszystko płynnie działało bez żadnych crash-y

Niestety nadal ten sam problem :(

Albo to wina przeciążenia serwerów albo coś się pierdzieli z grą sam już nie wiem o co chodzi.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...