Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wpe Pro

StanikVip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Program Wpe Pro służy do przechwytywania pakietów i wysyłania pakietów z serwera

Teoretycznie dzięki temu programowi można by zrobić niezłego trade hacka lub żeby kowal nie palił

Ten temat już był raz omawiany, gościu dodał tam filmik jak dzięki temu może nam kowal nie palić ale niestety tamtą metodą palił tak samo jak normalnie!

Jeżeli ktoś wie coś przydatnego na temat tego programu to proszę pisać za pomoc będę dawał 5

Jak by ktoś chciał mam ten program i filmki

Opublikowano

Próbowałem też innym sposobem, mianowicie wywaliłem 999 yang później włączyłem WPE, nagrałem i chciałem ponownie wysłać pakiet, to wywalało z gry (normalka) ale niestety nic się nie zmieniało. Może potrzeba jakiegoś bardziej zaawansowanego edytora?

---------------

Ogólnie chodziło tu o takiego mini "yang hacka" ;D

Fw15x0y.png

Opublikowano

Nie czaicie, że jak ktoś poda ten sposób to albo metek upadnie, albo go usuną i już nikt nie będzie z niego korzystać ?!!!

@ALL

PROSZĘ, JEŚLI KTOŚ ZNA TEN SPOSÓB NIECH GO NIE PODAJE.

zal mi cie noobku niby dlaczego ma nie podawac bo ty tak chcesz i ci sie nie podoba?kazdy chce miec dobre eq...

Opublikowano

Użytkownik Groszex dnia 05 styczeń 2010 - 07:46 napisał

Nie czaicie, że jak ktoś poda ten sposób to albo metek upadnie, albo go usuną i już nikt nie będzie z niego korzystać ?!!!

@ALL

PROSZĘ, JEŚLI KTOŚ ZNA TEN SPOSÓB NIECH GO NIE PODAJE.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ej gosciu ty jak masz takie bzdury pisac to po co przylazlesna to forum??? to jest forum jak sama nazwa mowi o czitach ! wiec jak sie nie podoba to idz sobie na niewiem board.metin2.pl i tam pisz takie glupoty....

sora ale nie moglem sie powstrzymac bo tacy ludzie mnie wnerwiaja...

Opublikowano

Niestety wszystko co najwazniejsze w metin 2 dzieje sie na serwerze (szansa na ulepszenie , przeczytanie ku itp ) wysylanie falszywych pakietow z naszych kompow nic nie daje (juz 3 dzien prób ) - wyglada ze serwer jest bardzo dobrze zabezpieczony przed takimi falszwkam.Mnie jak narazie nie udalo sie znalez luki zeby jakies korzysci czerpac (chocby rybke zlowic falszywym pakietem) ale jakby kto co zczail niech zapoda tu.Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...