Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój sprzęt

12kzhita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam proste pytanie w jakie gry i na jakich ustawieniach pogram na tym sprzęcie

Płyta główna- MSI 790FX-GD70

Procesor- Phenom II x2 550 BE ( 4 rdzenie odblokowane)

Karta Graficzna- Asus DC II GTX 660 Ti

Ram-4gb

System- Win 7 64 bit

1374504508-U558502.png

Opublikowano

z tą kartą ultra :P naprawde świetna i nie droga co do procesora nie wiem ale gdy on też był dobry to full detale i około 120 fps

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

Skoro stabilnie, to nowsze gry powinny spokojnie pójść.

Nie mówię od razu na ultra, ale potestować można (tak zwane wersje hehe demo), jeśli nie chcesz wydawać kasy na grę, kt nie wiesz, czy będzie działać.

436951440626370320491.png

Opublikowano

ale sprawdzałem na 'porównywaczu' kart no to 160 fps na ultra ta karta jechała więc procek też nie stary wszystko ci będzie śmigać

Opublikowano

ale sprawdzałem na 'porównywaczu' kart no to 160 fps na ultra ta karta jechała więc procek też nie stary wszystko ci będzie śmigać

Tsa, tylko na jakiej grze?

Bo wątpię, że na czymś pokroju bf3, czy farcry albo crysisa najnowszego :D

Opublikowano

Karta juz zamówiona ;) w przyszlosci planowana rozbudowa więc w Bfa bym pograł Ultra? i FC3?

Co do bf, to ultra ale na singlu, a na multi też możesz popróbować, tylko nie bierz mapek z dużą ilością ludu, bo zabijesz ten sprzęt :D

Co do FC, to trochę brakuje do ultra ^^

Opublikowano

Ogólnie lepszą kartą jest 660, ale do tego procesora teoretycznie nie opłaca się jej brać, bo będzie ją ograniczał, a jak będzie w praktyce, to się sam przekonasz :D

Opublikowano

sprawdziłem i crysis warhed full detale około 90fps więc pierdzielenie że bf3 multi dużo luda to się będzie cięło około 50fps wtedy będzie a może

i więcej

Opublikowano

sprawdziłem i crysis warhed full detale około 90fps więc pierdzielenie że bf3 multi dużo luda to się będzie cięło około 50fps wtedy będzie a może

i więcej

pozdro na mapkach 64 luda, a poza tym sprawdź na IDENTYCZNEJ konfiguracji co on ma z tym samym prockiem i ilością RAMu-.-

Do tego na włączonym FXAA sobie uja zrobi, a nie pogra na ultra -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...