Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] "Warning - WE know someone have bad days..blabla"

Kusiuv2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dostałem to 2 razy a potem przez 4 rundy miałem ograniczenia czatu czyli 3 wiadomości na 10 minut czy coś takiego :D. Każdemu mogą puścić nerwy najwidoczniej mi puściły za bardzo ale bana nie dostałem

Opublikowano

Ok dzieki, tylko w tym problem ze ja nie flamuje :D nawet nie wyklinam na czacie, poprostu jebane braindeady maja wąty o to ze jestem leoną na bocie i moj top pada ( w tym momencei chlop napisal mi ze to moja wina ze padl ( top to napisal) ) no ale coz, braindeady nigdy nie beda ludzmi z logicznym mysleniem. dzieki za pomoc.

Opublikowano

Hmmm.. To dziwne ja tez tak mialem i kolega a nie falmowalem w ogole nie pisze na czacie jedynie piszę "ss" "come" itp nigdy nie obrazalem

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Ok dzieki, tylko w tym problem ze ja nie flamuje :D nawet nie wyklinam na czacie, poprostu jebane braindeady maja wąty o to ze jestem leoną na bocie i moj top pada ( w tym momencei chlop napisal mi ze to moja wina ze padl ( top to napisal) ) no ale coz, braindeady nigdy nie beda ludzmi z logicznym mysleniem. dzieki za pomoc.

Prawdopodobnie już wszedłeś w ten stan że nawet nie czujesz gdy flejmujesz. Nie dziwię się że piszą o Twojej winie, powinieneś pisać "ss" oraz użyć pingu specjalnego z znakiem zapytania. Jak nafeedujesz junglera swoimi dedami to też Twoja wina że top sobie nie radzi z junglerem i pada mu wieża.

Opublikowano

@ up

Ty chyba jestes jednym z tych bezmozgich trolli :) nie kminisz tego, ze ja gram supportem ( wygrywam bota!) a moj top (gangplank vs kha) placze mi ze kha go klepie, ja mu nie pomagam i mne chce reportowac? moj jungler mowi ze lepiej gra odemnie a skonczyl 0/11 ( polak albo rusek prolly) ja mialem 5/3 - zostalem zwyzywany za ksera, ( na poczatku gry flame za ignite na leonie ^^ gold 1 logic) + za feedera ( mowili ze assisting enemy, a sami mieli 0/11, 13/16 , 4/16 (gp) ) wiec nie mow mi ze ja flameuje ,bo nawet nie wyklinam tylko próbuje im wytlumaczyc ze istnieje cos takiego jak logiczne myslenie. Co do ssów, ja uzywam pingow. Chcesz ss'a? kup warda.

Po twojej wypowiedzi widze ban zasluzony

Nie, bo w grze nie flamuje - powstrzymuje sie od kiedy dostalem bana na 1week. czyli okolo 6 miesiecy temu. Na forum mi to zwisa jak ich nazywam hue deal with it.

BTW. MYsle zeby na smurfie zaczac grać logiką tych idiotów. Np. przegrywam mida? report bot. Support nie stawia wardow? flame+report supp. Mysle ze to bedzie najlepsze rozwiazanie skoro inaczej sie tego ułagodzić nie da , bo w trybunale nie czytaja spraw, tylko "PUNISH".

Opublikowano

5/3 supportem + ignite to na serio nie chciałbym mieć takiego supporta. Pomijając skoro wina w ogóle nie dotyczy Ciebie to zmień serwer bo tak jest na inny niż EUNE.

@down

Jak przez przypadek, to zostawiam bez komentarza.

@edit

Bronze II ale ja przynajmniej nie narzekam na team. Ignite nie jest useless ale tylko wtedy gdy masz ogarniętych ludzi w teamie a nie tak jak teraz napisałeś.

Opublikowano

Wiec ignite na supporcie,zwlaszcza na leonie jest dla noobow i uselles? oh god, powiedz mi w jakiej dywizji gnijesz :(

+ 5 killi bo diveowali,dlatego zgarnialem kille - praktycznie przez przypadek ( W dobijalo) albo kill w teamfighcie.

@up powienies sie z tamtymi pajacami zakolegowac,bo idealnie do nich pasujesz hue. pisz pw jak chcesz ich nicki - napewno sie dogadacie swoim braindead'owym językiem.

@up WCIAZ OCZEKUJE W JAKIEJ DYWIZJI GNIJESZ !

W momencie , gdy napisales bronze II koncze z toba rozmowe, śmiechłem w chuj.

Opublikowano

Wiec ignite na supporcie,zwlaszcza na leonie jest dla noobow i uselles? oh god, powiedz mi w jakiej dywizji gnijesz :(

+ 5 killi bo diveowali,dlatego zgarnialem kille - praktycznie przez przypadek ( W dobijalo) albo kill w teamfighcie.

@up powienies sie z tamtymi pajacami zakolegowac,bo idealnie do nich pasujesz hue. pisz pw jak chcesz ich nicki - napewno sie dogadacie swoim braindead'owym językiem.

@up WCIAZ OCZEKUJE W JAKIEJ DYWIZJI GNIJESZ !

W momencie , gdy napisales bronze II koncze z toba rozmowe, śmiechłem w chuj.

Człowieku piszesz temat z pytaniem na forum ludzie starają się Ci pomóc, a Ty wszystkich obrażasz ? Nawet nie próbuj wmawiać, że nie robisz tego samego w grze. Odinstaluj Lol'a i się zmień, bo skończysz sam na tym świecie :)

@Top Zostawię to bez komentarza.

-"Wa­ke up. And grow up. And li­ve. Be­cause li­fe is the per­fect thing. Hard but perfect."

Opublikowano

2@up szczerze powiedziawszy nie dziwie się, że dostałeś ostrzeżenie czekamy na relacja z bana C:

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

No i ludzie po co sie klocicie? Wytlumaczyli mu za co ta informacja to koniec tematu a nie dyskutujecie niepotrzebnie i sie obrazacie, po co to?

A teraz warn za nic...

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Człowieku piszesz temat z pytaniem na forum ludzie starają się Ci pomóc, a Ty wszystkich obrażasz ? Nawet nie próbuj wmawiać, że nie robisz tego samego w grze. Odinstaluj Lol'a i się zmień, bo skończysz sam na tym świecie :)

@Top Zostawię to bez komentarza.

Czytanie ze zrozumieniem, niewiem czy Cie uczyli w podstawówce.

2@up szczerze powiedziawszy nie dziwie się, że dostałeś ostrzeżenie czekamy na relacja z bana C:

zbanowac to Ci moge kurwo pysk.

Opublikowano

@UP

Według mnie, to ty już tracisz kontrole pomiędzy nie flejmowaniem a flejmowaniem i nie wiesz kiedy przestać i gdy wydaje ci się, że tego nie robisz, to tak naprawdę to robisz wnioskuje to po twoich wypowiedziach&amp

@TOPIC, to jak już wiesz ostrzeżenie, teraz lepiej nie flejmuj bo łatwo załapiesz bana jeśli już masz ostrzeżnie wtedy reporty są bardziej niebezpieczne ( tak jest z afk i unskilled player )

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...