Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tak sie bawi Bronze :)

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"i report all 4 polish in team"

w takim razie kurwa odinstaluj tą grę!

Opublikowano

zagadka: kto w teamie nie był polakiem ?!

po prostu jesteś słaby w tą gre ;)

brąz to twoje miejsce

a patrząc po twoich innych grach to feeder jestes ^^

@EDIT: wrzucaj więcej screenów ze swoich epickich starć w bronse6 !!

@DOWN2 gimbaton o.O

Hejo

Opublikowano

wcale sie od nich nic nie roznisz GNIJ W BRONZIE "4 POLISH IN TEAM" " I REPORT ALL" DAT INGLISZ PERFEKT, ZGADUJE PO NICKU ZE MASZ 12 LAT WYZYWASZ POLAKÓW A SAM NIM JESTEŚ, WIEC TAK NAPRAWDE SAM SIEBIE NAZYWASZ JESTES ZWYKLYM ZEREEEEEEEEEEEEEEEEEEM NIENAWIDZE TAKICH LUDZI

POLSKA DO BOJU!
Opublikowano

wcale sie od nich nic nie roznisz GNIJ W BRONZIE "4 POLISH IN TEAM" " I REPORT ALL" DAT INGLISZ PERFEKT, ZGADUJE PO NICKU ZE MASZ 12 LAT WYZYWASZ POLAKÓW A SAM NIM JESTEŚ, WIEC TAK NAPRAWDE SAM SIEBIE NAZYWASZ JESTES ZWYKLYM ZEREEEEEEEEEEEEEEEEEEM NIENAWIDZE TAKICH LUDZI

POLSKA DO BOJU!

Wniąskując po Caps, i debilnej wypowiedzi wniąskuję że też masz 12 lat ;0

Opublikowano

Wnioskując po report all PL.

Jebaj sie. i tak wiemy że polacy tak czy siak to rozqrwa na pełnej piździe. Jestem polakiem, nie wstydzę się tego.

Ps. Niby PL noob team ale z teg oco widze typowy z ćb ''polaczek''. Feeduje gówno robi, wyzywa wszystkich, a potem sie czepia no bo ty jesteś pro elo umber za dobry na challanger, a jednak polacy w teamie i przegrałeś ;/ na pewno przez team ;/

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

No i na chuj się tu skarżysz? Sam nie umiesz w to grać i lamisz tak jak oni, w niczym nie jesteś lepszy więc japa i siedź w bym brązie

Opublikowano

@Topic

Nie grałeś pięknie. Wiem, że przeciwny team był nafeedowany, lecz wtedy się gra ostrożniej i liczy na głupie błędy przeciwnika. Jeżeli masz dosyć "polskich" płaczków, którzy grają w tą grę to zmień serwer. Ja osobiście ignoruje każdego kto zaczyna flame i chociaż nie muszę tego gó*** czytać.

@Offtop

Weźcie internetowe napinacze się spotkajcie w realu i wypijcie kubusia... Naprawdę to wam pomoże. Pogadacie i przestaniecie się obrażać jak dzieci

Opublikowano

Mowicie ze zasluguja na braz tak ? To ja wam jeszcze ku*** za przeproszeniem pokaze ze wyjde z tego bez niczyjej pomocy ;) . Zreszta skoro taki noob to czemu polowa moich gier w histori byla kierowana przeze mnie ? zobaczcie sobie

http://www.lolking.net/summoner/eune/29229091#history

:)

nom, tak właśnie widzimy 11/10 , 1/7, 9/11 , 7/18,

to jest to o czym pisałem wczesniej :D

powodzenia i wrzuć więcej screenów ^^ będzie beka

Hejo

Opublikowano

Jebany polaczek .. gnij w tym bronzie zerze , jestes , byłes i bedziesz zerem ..

@Down

Obrażam ciebie :D

Opublikowano

Jebany polaczek .. gnij w tym bronzie zerze , jestes , byłes i bedziesz zerem ..

Dlaczego obrażasz sam siebie?? ; /

@top Sam nie grałeś dobrze, więc czego ty chcesz? Poza tym obrażasz samego siebie .

lucyfergif.gif

Opublikowano

Jungler tak fleamił , a statystyk porażających nie ma D:

Trochę słabo , bo ty też feedowałeś . No , ale zdarza się . Szybkiego wyjścia z z brązu ;]

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...