Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dostać się na 1-5, 1-6, 1-7 ...

Pinkie Pie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W jaki sposób, należąc do firmy MMO, mogę dostać się na mapy: 1-5, 1-6, 1-7 i tak dalej... Póki co idę na 1-4 i dalej przez wrota przenosi mnie już jedynie na 2-x etc.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Na 1-4 masz po środku portal wskakujesz w niego i jesteś na 4-1 następnie znów masz po środku portal i wskakujesz na 4-4 (Mapy PvP) Gdy już jesteś na 4-4 lecisz ciągle w lewo i tam jest portal na 2-gą gale czyli 1-5. Gdy chcesz dostać się na 1-6 lecisz w lewy górny portal a na 1-7 w lewy dolny portal. Na dole jest portal na 4-5 (Mapa Uberków). Pamiętaj że aby dostać się na 2-gą gale potrzebujesz minimum 10 lvl.

jp8p35.png
Opublikowano

Skocz na 4-1, stamtąd dostaniesz się na 4-4, potem w lewo i znajdziesz się na 1-5.

Opublikowano

lecisz na 1-4 puźniej w ten środkowy portal po prawej stronie następnie na środek i na koniec na lewo i dolatujesz na 1-5 :P

oczywiście tłumaczyłem gdzie są portale ;)

ehhh @up i 2up szybsi :P

edit@ 555 post !! :D

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Nie rozumiem jednego.. Tak ciężko wejść w "Pomoc" gry, lub po prostu zestawienie map w grze ? Od razu trzeba z tak błahym problem iść na forum takiego typu? Echh..

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc, lecą plusy.

Nie rozumiem jednego.. Tak ciężko wejść w "Pomoc" gry, lub po prostu zestawienie map w grze ? Od razu trzeba z tak błahym problem iść na forum takiego typu? Echh..

Nie rozumiem jednego.. Tak ciężko jest powstrzymać się od dodawania takich bezmyślnych postów, które nie wnoszą nic do tematu? Echh..

Temat do zamknięcia.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...