Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

=●= !OrgasmCraft! =●= [1.5.2] [100 SLOTÓW] [NOWE ITEMY] [mcMMO] [FORTUNA] [NIESAMOWITE DROPY] <--| Przygoda dopiero się zaczyna...

Steve_17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie i panowie serwer jest epicki i już wszystko śmiga :)) !! Zapraszam do gierki xD 1.5.2!

PS. Tylko jedna osoba wzięła /kit vip :)

PEACE

Opublikowano

No i dobrze, że piszesz tak jak jest! ;)
Jeżeli macie jakieś propozycje dotyczące serwera śmiało pisać. :)

Opublikowano

Nie pasują mi dwie rzeczy, Pierwsza "Właściciel: Risen" Powiem że coś mi się to kojarzy ;_; Oraz to

Jest bug, każdy gracz ma dostęp do komendy /kit svip :)

Naprawcie ;p

Tak samo było na serwerze Avaterysa, o ile mnie pamięć nie myli. :D

Opublikowano

@tka : A no znowu popełniłem ten sam błąd, ale na szczęście drugi Właściciel to ogarnął. :)

Właściciel ale, że jak Ci się kojarzy? Miałem tutaj konto Risen. z KidModem, ale otrzymalem bana. :C

Wróciłem do tego co kiedyś, czyli mniejsze serwerki, opłaciłem do września i spokojnie sobie prowadzę z kolegą. ;)

Pozdrawiam,

Avaterys.

Opublikowano

@Tka, moim zdaniem serwer jest super :) I nie mam zdanych zastrzeżeń nawet do właścicieli :) Te_ha_ce znam już ponad rok i jest na prawdę w porządku, wydaje mi się że serwer postoi co najmniej 3 miesiące :D Co do tego całego Avaterysa to on jest w miarę w porządku, tylko że jak ktoś z nim kiedyś miał jakieś starcie to wychodziły tego konsekwencje przez kilka miesięcy .. :( No ale spoczko.. gramy gramy.

PEACE

Opublikowano

@tka : A no znowu popełniłem ten sam błąd, ale na szczęście drugi Właściciel to ogarnął. :)

Właściciel ale, że jak Ci się kojarzy? Miałem tutaj konto Risen. z KidModem, ale otrzymalem bana. :C

Wróciłem do tego co kiedyś, czyli mniejsze serwerki, opłaciłem do września i spokojnie sobie prowadzę z kolegą. ;)

Pozdrawiam,

Avaterys.

Avaterys? Który to już twój serwer... 25,26. Nieważne, Do twoich serwerów nic nie mam. Lecz do ciebie owszem mam i to dużo. Obrażałeś moją rodzinę. Pamiętasz pewnie... Ten serwer to kolejne marne dzieło które padnie po 2 dniach. Niestety taka prawda

Opublikowano

Avaterys? Który to już twój serwer... 25,26. Nieważne, Do twoich serwerów nic nie mam. Lecz do ciebie owszem mam i to dużo. Obrażałeś moją rodzinę. Pamiętasz pewnie... Ten serwer to kolejne marne dzieło które padnie po 2 dniach. Niestety taka prawda

Nie ważne kto i jak ten serwer robił, Te_ha_ce to dobry Administrator i jak będzie trzeba to podejmie odpowiednie kroki co do Avaterysa. Jestem pewien, wiem co piszę i ręczę za Te_ha_ce. Zapraszam na serwer

PEACE

Opublikowano

@tka : Nie wracajmy do przeszłości, już to mówiłem. Wiem, że zdania o mnie nie zmienisz, dlatego nie wchodźmy sobie w drogę.

Pożyjemy, zobaczymy. :)

Opublikowano

Nie ważne kto i jak ten serwer robił, Te_ha_ce to dobry Administrator i jak będzie trzeba to podejmie odpowiednie kroki co do Avaterysa. Jestem pewien, wiem co piszę i ręczę za Te_ha_ce. Zapraszam na serwer

Myślę że to ty jesteś tym Te_ha_ce ale ok, Serwer podobny do przedniej edycji <Taki sam>, Nie mniej jednak serwer dobry. Gorzej z administrację, Miejmy nadzieję że kiedyś <Może> się poprawią.

Opublikowano

Myślę że to ty jesteś tym Te_ha_ce ale ok, Serwer podobny do przedniej edycji <Taki sam>, Nie mniej jednak serwer dobry. Gorzej z administrację, Miejmy nadzieję że kiedyś <Może> się poprawią.

Nawet jak i bym był tym Te_ha_ce to co z tego , i co złego widzisz w mojej osobie skoro administracje oceniasz nagannie ? :) Tka zastanów się co piszesz, chociaż czasem :) Rozumiem Cię świetnie bo sam nie lubię jak ktoś obraża moją rodzinę.. zwłaszcza rodziców. Skończmy już ten temat, ja zapraszam na serwer :)

@Edit, dodam że jak się ma łuk z enchantem to nie działają nowe strzały.

PEACE

Opublikowano

Wszystko super: spawn super, plugin super, administracja wszystko szybko ogarnia. Wielki +

Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.

Opublikowano

Wszystko super: spawn super, plugin super, administracja wszystko szybko ogarnia. Wielki +

Dzięki wielkie za pozytywną opinie :) Zapraszam do gry dodano EXP z kamienia !

PEACE

Opublikowano

Od teraz aktualizacje co do serwera będą pisane w głównym poście tego tematu xD Zapraszam do gry :) :)

Opublikowano

Nawet jak i bym był tym Te_ha_ce to co z tego , i co złego widzisz w mojej osobie skoro administracje oceniasz nagannie ? :) Tka zastanów się co piszesz, chociaż czasem :) Rozumiem Cię świetnie bo sam nie lubię jak ktoś obraża moją rodzinę.. zwłaszcza rodziców. Skończmy już ten temat, ja zapraszam na serwer :)

@Edit, dodam że jak się ma łuk z enchantem to nie działają nowe strzały.

Wiem, co piszę, Ale ja wyrażam swoją opinię. Serwer jak każdy avaterysa, Padnie po 2 dniach, Taka prawda, Mieliście już z jakieś 20 serwerów. I każdy padł, Więc ludzie mają prawo do krytyki. Ja wam też radzę się zastanowić, Jeśli robicie serwer, To chociaż nie róbcie 10 edycji w ciągu jednego tygodnia... Ja się już nie wypowiadam. Bo avaterys w każdej edycji zapewnia to samo "Nie padnie" ... Ale mimo wszystko i tak pada.

@Down

chamzga reklama :P

@2Down

Tak.... Tak.. Zawsze tak mówicie. <Śmiech>

Opublikowano

Wiem, co piszę, Ale ja wyrażam swoją opinię. Serwer jak każdy avaterysa, Padnie po 2 dniach, Taka prawda, Mieliście już z jakieś 20 serwerów. I każdy padł, Więc ludzie mają prawo do krytyki. Ja wam też radzę się zastanowić, Jeśli robicie serwer, To chociaż nie róbcie 10 edycji w ciągu jednego tygodnia... Ja się już nie wypowiadam. Bo avaterys w każdej edycji zapewnia to samo "Nie padnie" ... Ale mimo wszystko i tak pada.

@Down

chamzga reklama :P

Nie pisz mieliśmy, bo to jest serwer "Te_ha_ce" ,Avaterys jest pomocnikiem i to Te_ha_ce ma władze.. Szanuję twoją opinie ale już mam dosyć czytania na okrągło to samo z twojej strony. Chcesz to wbijaj, ja zapewnię za serwer postoi na pewno dłużej niż do wrzesnia :) Zapraszam do gry.

PEACE

Opublikowano

Serwer fajny pogralem sobie z 2h jeszcze nie zapoznałem sie z adminstracją bo grałem wcześnie rano ale myśle ze będzie miła atmosfera pozdrawiam Darox :F :ninja:

Opublikowano

@UP
Dzięki za opinię. ;]
Administracja raczej "noł lajfi" w nocy. :P
Zapraszam na serwer! :)

Opublikowano

Pełno letnia administracja a w nazwie jest Orgazm -.- mogliście się bardziej wysilić .. już po nazwie widać że jedna rzecz nie jest prawdą...

a po za tym w temacie pisze też że w razie problemów administracja pomoże ... a co jeżeli dana osoba znajdzie bug ze strony silnika bukkit ? to tego raczej nie naprawicie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...