Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta, Procek, Ramy do 900zł

ProNone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba zasilacz tez będziesz musiał do kupic :)

jaka plyta glowna, masz wgl?

Przeczytaj temat jeszcze raz, on chce kupić płytę, proc i RAM, a co do dysku, to chodzi mi czy pod SATA, czy ATA

436951440626370320491.png

Opublikowano

Karte nową będę kupował w przyszlosci bo narazie nie mam funduszy.

Mógłbyś podać jakis zestaw z zasilaczem i bez?

Komp ma być do gier.

32325.jpg

Opublikowano

AMD Performance Edition 2x4GB DDR3-1600 Dual Chanel Kit Non-ECC CL8-9-8-24 AP38G1608U2K - RAM, 240zł

Msi B75A-G43 - płyta główna, 270zł

Intel Core i3 2120 - procesor, 430zł

Łącznie 940zł, 40zł więcej...

Jak chcesz to kup ram Geil DDR3 8GB 1333MHz 8GB (2x4GB) Value Plus CL9 ze sklepu kurtmedia / digiram bo tam jest za 90zł. I jesli tam kupisz to zmien procesor na i3 3250

@OT

Tez nie moge otwierac spoilerow, i musze innym sposobem posty dodawac, ale mam chrome, i nie aktualizowalem, z dnia na dzien sie tak stalo...

Opublikowano

Na alledrogo Nowy sprzęt komputerowy jest zawsze droższy, niż w sklepach, a jak chcesz naprawdę jakieś okazje z używkami, to polecam zapolować na tablicy.

Opublikowano

Ja tablicy nie polecam och*jal mnie kiedys na chlodzenie do cpu zmoddowanym. Dalem kase i chlodzenia nie wyslal, wiec nie polecam, albo wzmozona ostroznosc. Ale aktualnie sam przerobilem chlodzenie fajne ;p

Opublikowano

Ja tablicy nie polecam och*jal mnie kiedys na chlodzenie do cpu zmoddowanym. Dalem kase i chlodzenia nie wyslal, wiec nie polecam, albo wzmozona ostroznosc. Ale aktualnie sam przerobilem chlodzenie fajne ;p

Bo trzeba było wziąć za pobraniem ;>

Tablica jest pełna oszustów, ale są na to proste rozwiązania.

Opublikowano

Można wiedzieć jakie dokładnie chłodzenie i za ile?

poza tym nie możesz skreślać stronki, bo to tylko 1 osoba, których są tam tysiące i jak dla mnie oczywistą oczywistością jest to, że kupuje się za pobraniem zawsze ^^

Opublikowano

A jaki masz zasilacz i dysk?

@Offtop.

Czy u Was też na nowym firefoxie nie da się normalnie dodawać odpowiedzi i spoilery nie dziłają? o.O

Polecam Chrome :P @ProNone podaj parametry kompa

430023ron2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...