Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam minecraft.jar

Matek Ziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minecraft nie korzysta już z folderu "bin" w którym był minecraft.jar no-premiumowcu -_-

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Powodzenia,na necie nie moge znaleźć zadnych non premium.NA chomikuj mozesz poszukać,jak tam nie bedzie to nie pograsz.Widzialem gdzieś na MPC forum minecraft by zyczu ale on ma keylogera wiec nie polecam.

@edit

Cos znalazlem na MPC forum i zyczu zostal oczyszczony z zarzutow.A tu mam jakiegos lauchera.

http://www.mpcforum.pl/topic/981635-dllauncher-16-non-premium/

mca.png
Opublikowano

Nie ma dnia bym tego nie widział, jak widzę nie czytacie regulaminu, jednak moderatorzy działu minecraft nic sobie z tego nie robią...

§ 2.1 Publikowanie Treści
Zakazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie, dotyczy to:
wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania ; przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania ; podawania seriali, cracków etc. ; udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania ; zakazuje się zadawania pytań o sposób pozyskania rzeczy, o których powyżej ; zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

Pozdrawiam,
SKmedix

sygna2014.png

Opublikowano

Podpiety jest laucher,na MPC forum jest pelno tego...

W kazdym razie ja tylko staram sie pomoc komus,link jest do MPC forum wiec nikt mnie nie moze oskarzyc o piractwo.

PS Sam mam premke.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...