Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytaneczko hehe :P] jakie dzieleczko :D

ziutek1901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jakie dzialeczko wpierw kupic do kw-1 te co laduje sie 5 na 1 min dmg 450/370

czy za 4.250 expa ktore laduje sie 12 na 1 min dmg 160/280

HMM :D ?

PYTANIE DLA TYCH CO MAJA KW-1 prosze sie nie wypowiadac jak ktos nie wie nie zna penetracji itp ;)

Opublikowano

penetracja jest zawsze niższa niż podana, to lepiej jak przetestujesz w pokoju tren.

i posluchaj wystrzalu

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Ja grająć KW miałem działko za 4.250 expa. Lepiej mi sie grało, ponieważ ma większą penetrację i szybkostrzelność a DMG też ujdzie ;)

Działko jest ponad 2x szybsze i większa szansa na penetrację.

wkl13h.jpg

Opublikowano

penetracja jest zawsze niższa niż podana, to lepiej jak przetestujesz w pokoju tren.

i posluchaj wystrzalu

Nie jest niższa. Jest losowa. Ale na pewno jak masz czołg 110 pancerza, a działo ma 115 to przebijasz... Penetraja może spaść jak celujesz np. z bardzo daleka. A co ci dźwięk wystrzału !? Człowieku...

Opublikowano

Ja grając KV używałem działka 80mm F-30. KV-1 nie trafia na wysokie tiery, a jak już to rzadko. F-30 ma sporo penetrację, która przebija większość strzałów. Ma szybkie ładowanie, a DMG +/- 160 pozwala nabić ok, 1,5-2k. DMG na rundę.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Nie jest niższa. Jest losowa. Ale na pewno jak masz czołg 110 pancerza, a działo ma 115 to przebijasz... Penetraja może spaść jak celujesz np. z bardzo daleka. A co ci dźwięk wystrzału !? Człowieku...

Nie zgodzę się ;)

Dajmy na to, że jadę is-3 albo is-6 is-3 ma 110 pancerza a is-6 100 pancerza.

To taki T69, który ma 175 penetracji nie zawsze mnie przebija. Tak samo jest jak jadę is-6 i strzelam w is-3 i też nie zawsze przebiję gdy mam penetracje 175mm więc mówisz błędnie :)

Nie patrz na pancerz na papierach, patrz też na to jaki kąt nachylenia pancerza ma dany czołg :)

Topic: Polecam działko f-30. Szybkie + dobra penetracja. Jak dla mnie najlepsze :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Nie zgodzę się ;)

Dajmy na to, że jadę is-3 albo is-6 is-3 ma 110 pancerza a is-6 100 pancerza.

To taki T69, który ma 175 penetracji nie zawsze mnie przebija. Tak samo jest jak jadę is-6 i strzelam w is-3 i też nie zawsze przebiję gdy mam penetracje 175mm więc mówisz błędnie :)

Nie patrz na pancerz na papierach, patrz też na to jaki kąt nachylenia pancerza ma dany czołg :)

Topic: Polecam działko f-30. Szybkie + dobra penetracja. Jak dla mnie najlepsze :)

jugens, pominąłem kątowanie i kąty pancerza, to inna sprawa. Chodzi o sam fakt. Jesteś równolegle do pancerza, pod kątem 90st.i z penetracją (na papierze) 110mm (pancerz ma 100) oczywiście go przebijesz. Mówię, że kolega andre ma błędne tezy.

Jeżeli chodzi o kąty pancerza, to inna sprawa. Owszem, pociski potrafią się ześlizgnąć po pancerzu, jeżeli jest on ustawiony pod opdowiednim kątem, ale wystarczy wiedzieć gdzie celować ;)

Opublikowano

dzieki za wszystko ale zostalem zbanowany do 19 za team killa ... przez pewnego ltraktorka ktory zaczol mnie nawalac zostalo mi 5 hp i dedlem go i zglosilem i dostalem bana -.-

kupilem dzialko za 4k expa :P teraz zbieralem na silnik ;C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...