Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry na intel core 2 duo i kartę NVIDIa GeForce GT 240 m ;)

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam gier na taki o to laptop. Do karty grafiki na pudełku jest dopisane " NVIDIA GeForce GT 240m Up to 2303 MB TurboCache", oraz do procka dopisane jest : " Intel Core 2 Duo Processor T6600 (2.2 Ghz, 800mhz FSB ) . Piszę to bo się nie znam i nie wiem czy to też ważne ;). Mój model laptopa to Acer Aspire 7738G-664G32Mn. Ram mam 2 gb ( miałem 4, ale po 5 powrocie z serwisu pokazuje mi tylko 2, ma ktoś jakiś pomysł co może być przyczyną ?). Co do gier, to chciałbym pograć w jakieś ciekawe gry na medium, ew. na low ale nie chce zbyt szpetnej gry ;).

21515.jpg

Opublikowano

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

wybierasz gre

klikasz can you run

jak nie masz sciagasz jave

dajesz RUN

i po przebadaniu wskazuje ci dokladnie na jakich ustawieniach gra bedzie dzialac badz nie ;>

Nie zawsze moze sie sprawdzic , wiadomo komp moze byc uszkodzony itp

Opublikowano

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

wybierasz gre

klikasz can you run

jak nie masz sciagasz jave

dajesz RUN

i po przebadaniu wskazuje ci dokladnie na jakich ustawieniach gra bedzie dzialac badz nie ;>

Nie zawsze moze sie sprawdzic , wiadomo komp moze byc uszkodzony itp

Wiem o tym serwisie. Miałem na myśli podanie mi gier które pójdą na tym laptopie, a których nie będę musiał szukać.

21515.jpg

Opublikowano

Takie coś to jakiś shit jest (ta strona ;d). Co do gier to może gta sa, fifa obojętnie jaka, nfs? Jakie typy Cie interesują?

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Dużo akcji, rozwalanie ;). Hitman abolution mi pójdzie ? Btw. co do ramu, to pisze mi , że mam te 4 gb, ale zainstalowane tylko 4 . :-)

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...