Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy będziesz bocił ?

Najlepszy.

Czy bedziesz bocił  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bedziesz bocil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pochwalcie się ja osobiście będę bocił bo nie mam nic do stracenia boce asz do końca zaczełem to i skończe a jak wy ?

Opublikowano

A ja będę bocił "asz" mnie nie zbanują. Nie wiem po kiego chu.. grzyba ten temat. Kto chce to boci a Ci co się boją to niech sobie grają uczciwie.

Następnym razem polecam Ci autorze tego tematu zaopatrzenie się w słownik lub coś.

Opublikowano

Oczywiście chyba każdy na tym forum odpowie Ci że będzie bocił. Nie sądzę aby BP zaczął banować teraz graczy jak już połowa botów nadal lata. Według mnie BP chciał tylko nas przestraszyć bo gdyby naprawdę banował permamentnie graczy to musiał by też permametnie zamknąć grę.

jp8p35.png
Opublikowano

A ja się pochwale, że odstałem na wszystkie konta permy, za mówienie prawdy na czacie pl1 glob (prawda czytaj, że BP to kurwy)

Haha, witaj w klubie. :D Ja dostałem za "Bota się nie wypieram, ale na auto lockach, mieszaczach i innych badziewiach w życiu nie latałem." :D :D :D

Opublikowano

Nie gram już w DO ale mam pytanie, bo jak czytam te wasze posty to oznacza, że jak się ma warna to za przewinienie na czacie można dostać perma?? o.O

Nie chodzi o to .. Za szczerosc na czacie dostaniesz perma nawet jak nie miales warna ani nic.. ;)

Opublikowano

Kolejny ban po 3 dniach warna oczywiscie jechalem na bocie otrzymalem blokade konta na stale radze kto chce grac niech gra bez bota.

Opublikowano

Kolejny ban po 3 dniach warna oczywiscie jechalem na bocie otrzymalem blokade konta na stale radze kto chce grac niech gra bez bota.

niech bocą dalej wolno im, tylko nie płakać że to oszuści ich pobanowali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...