Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yang Hack (Chyba Działa) +Video ! ^ ^

Paschendale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto skan pliku rar:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/3ecc378492b53b0f40977af9e3b6189c29f3432ddfcb0047cc737f66123d01d6-1260518924

A tu rozpakowanego pliku:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/fdcc3b3f0e17dfbddedd320cf24897709391eecebd9c92dbccbe701d56390cc1-1262576480

Wszędzie 0/41

Ktoś wie jak się to obsługuje??Bo mi Anty-Vir blokuje -,-

681430431.png

Jak pomogłem daj +!

Jestem fanem MPCForum!

Opublikowano

Mi tylko farm bot na chwile się wyłączył

@Offtopic

@Up

Report za podszywanie sie pod HemP

moge wiedziec za kogo "niby" się podszywam??

Je*ać system i policje...

Znawca
Opublikowano

to jest cheat engine cos w tym stylu ...

jak by to byla kasa visualna to by nic nie mogl z nia zrobic... a on dla gosciowi 50kk i kupil fms

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

a mój kolega od 7bolesci znalazł na chinskim forum yang hacka pisali ze działa wygladał podobnie jak ten tylko były krzaczki i miał zakładke tam jest miejsce na ip albo na jakis kod 000.000.000.000:000000 chba chodzi o ip bazy Mysql bo na mojim serwie to działa daje 999.999.999.999 yang mówi ze sellnie go za 50zł albo za mojego FMS na astralu

0-to puste miejsca

100 post ale ze mnie szpamer xD

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

zauwazcie ze to jest z forum diosemx czy jakos tak, czyli z tego forum co jest tradehack wiec ten yanghack istnieje ale pewnie jest tak samo lub nawet drozszy niz tradehack

Opublikowano

Żeby hack działał musiał by uzyskać dostęp do bazy danych. Następnie odnaleźć naszą postać i pozmieniać wartości odpowiedzialne za ilość. Ale żeby to zrobić musiał by znać hasla, loginy, adresy ip, i wiele innych potrzebnych rzeczy. (co się z tym wiąże na pewno nie za darmo, i nie na you tube, artykuły prawne jeżeli w logach zauważyli waszą obecność a by to zrobili. Pierwsze spotkanie odbyło by się w sądzie). Jedyny sposób na dzień dzisiejszy jest wynająć "good" hackera i zlecić mu robotę o włamanie na taki server. Może umie to kilkanaście osób na świecie.

Podany program może i działa ale robi tylko efekt wizualny. Może być że autor programu ma swój server i umiejętności programistyczne i "symuluje" dodanie yang na swoje konto. Nie musi być to efekt wizualny.

Posumowanie:

Dodanie sobie jakichkolwiek yang na oficialnym serverze gamefroge jest dla wielu nie możliwe.

Niektórzy używają tylko waszej naiwności do celów takich jak na filmach, wiedzą że to nie możliwe więc muszą was oszukać żeby w jakiś sposób się wzbogacić "wyłudzanie kont".

Nie znajdziecie tego na youtube.com ponieważ to tak jak by autor filmu oddal się w ręce policji.

Za darmo, nikt nie odwali wam tyle roboty "ku chwale Ojczyzny".

To makijaż na twarzy naszej Dorotki.

Ó.ó to aż tyle tu tego, w takim razie pozdrawiam. Nie chciał bym tego jeszcze raz powtarzać "możecie uważać takie filmiki jako fotomontaż".

Pozdrawiam. Deja Vu

zbyt duża sygna

Opublikowano

no wlasnie jak to skasowac zeby sie nie właczalo ciągle

W rejestrze musisz wyłączyć...

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

dam + za wrzucenie tego na speedyshare.com lub megaupload i wyslanie na gg 6178200 lub napisanie tutaj BLAGAM

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...