Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam premium, a gram na demo?

norek123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z nowych lancherem do minecraft! Pobrałem nowego lancher wpisałem email , hasło i użyłem "Play". Po chwili pobrał mi się minecraft. Po zalogowaniu mam tylko 2 opcje! Mogę wybrać "Log Out" lub "Play Demo" , dlaczego po zalogowaniu i pobraniu mam tylko te 2 opcje? Mam werję PREMIUM , ORYGINAŁ kupioną za 100 zł a tam pisze , że mogę grać tylko na Demo lub wylogować się z konta o co chodzi? Proszę o pomoc.

SS: http://iv.pl/images/39998657576771420956.jpg

Opublikowano

Zły launcher może pobrałeś ? Idź na minecraft.net w download it here , i w minecraft.exe dla windows , po pobraniu idź w %appdata% i usuń cały folder .minecraft , powinno śmigać ;3

Opublikowano

refy dajemy co 24h wiec raportuje .

A co do tego bledu to:

1.Pobierz na nowo launcher

2. z %appdata% usun caly folder .minecraft

Opublikowano

Zobacz czy poprawnie wpisujesz login i hasło.

Jeśli nadal masz problem, pobierz oficjalny launcher z minecraft.net, lub przypomnij hasło.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich wiem że ten problem był pare mies temu ale mam podobny problem a mianowicie taki ze: Mam zakupionego orginalnego mc i po iluś tam miesiącach grania oddałem kompyter na reklamacje z różnych powodów i gdy go dostałem próbowałem pobrac na nowo minecrafta ale wystąpił błąd po pobranu i zalogowanu się pisze mi Play demo niewiem czemu jak mam orginalnego. Prosze o pomoc niewiem co mam robić.

Opublikowano

A czy na pewno masz premium? Spróbuj zmienić skina, a premke kupowałeś giftcodem czy na konto?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli kupiłeś z allegro to najprawdopodobniej był to kradziony kod. Więc po pewnym czasie giftcode'a czy tam premium nie ma. Po prostu napisz E-mail do nich i pogadaj :)

OYViJFL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...