Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimalizowanie się gier

MrKubixxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam oto taki problem.

Gram sobie w jakąś grę i np. podczas strzelaniny gra mi się minimalizuje.

Mam Windows XP

(Jbc. to napiszcie co mam jeszcze podać, bo się na tym nie znam)

AsRock 960CG-GS FX | AMD Athlon 64X2 3.2 GHz |nVidia GeForce GTX660 | 2,5 GB RAM (1 x 2GB i 1x 512 MB) | Windows 7 | Service Pack 1 |

76561198099384029.png

Opublikowano

Miałem podobny problem. Tkwił problem w tym, że odświeżał mi się jeden program i to powodowało minimalizowanie się gier, odznaczanie okien czy coś takiego. U mnie był to program do konfigurowania karty sieciowej. Spróbuj powyłączać wszystkie niepotrzebne programy z paska zadań i odpalać przez gamebostera. Jeśli pamiętasz kiedy to się zaczęło dziać to przypomni sobie czy coś aktualizowałeś czy instalowałeś.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Spróbuj powyłączać wszystkie niepotrzebne programy z paska zadań i odpalać przez gamebostera. Jeśli pamiętasz kiedy to się zaczęło dziać to przypomni sobie czy coś aktualizowałeś czy instalowałeś.

Spróbuję i napiszę czy się udało ;)

Niestety nie działa ;( Co mogę jeszcze zrobić?

AsRock 960CG-GS FX | AMD Athlon 64X2 3.2 GHz |nVidia GeForce GTX660 | 2,5 GB RAM (1 x 2GB i 1x 512 MB) | Windows 7 | Service Pack 1 |

76561198099384029.png

Opublikowano

Wszystko

76561198099384029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...