Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]525ND, mag

Rastamesa1323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pare pytań. W najbliższym czasie mam zamiar załadować 525N$. Chciałbym kupić jakieś itemki i je sprzedać. Za zarobiony gold kupić sp3 99j +9 i jakieś eq. Chciałbym was zapytać czy mi starczy oraz jakie itemy kupować, ewentualnie jakie inne sp kupić. Mam maga 50lv oraz 55 job. Moje obecne sp to : red 21j +0 oraz Holly 38j +5. Jeśli chodzi o to pod co te karty mają być to narazie pod exp. PvP i glaca to po 80lvl.

Opublikowano

525ND= Ja kupiłbym 5 pudeł + eliksir inicjalizacji=około 37kk.

Powinno starczyć.. Po co chcesz kupować blue? Lepiej kupić posejdona, ma voke, obszarówki, bardzo dużo stunów.

Kilka LoD i masz (tylko 5lvli ci brakuje żeby pójść na LoD, ale to nic, szybko wbijesz :p).

Holka też jest dobra :).

Co do eq- nie kupowałbym zbyt dobrego- na 63lv kup dobrą rózgę- u7, z dobrym plusem i osłonką.

Teraz możesz kupować eq w okolicach u4-u6 (bez osłonek- strata golda). Potem wbijać levele i sellać i tak w kółko, aż będziesz miał rózgę na 63 i zbroję na 69, a potem na 74 :).

Opublikowano

Hmm, a może by tak kupić tego Fibiego? 25kk + coś jeszcze? Holka ma tylko 2 ataki, więc tylko na Shanerze i LoDzie moge nią poexpić. Dlaczego chcę kupować blue? Jest chyba tańszy niz posejdon, po za tym na S2 nawet go w NB nie ma. Moze Sp5? Albo DG? W kwesti eq juz nie mam pytań, wszystko ładnie wyjaśniłeś.

Opublikowano

Hmm, a może by tak kupić tego Fibiego? 25kk + coś jeszcze? Holka ma tylko 2 ataki, więc tylko na Shanerze i LoDzie moge nią poexpić. Dlaczego chcę kupować blue? Jest chyba tańszy niz posejdon, po za tym na S2 nawet go w NB nie ma. Moze Sp5? Albo DG? W kwesti eq juz nie mam pytań, wszystko ładnie wyjaśniłeś.

Na małym lv fibi jest słaby. Dużo ci nie da.

Lepiej dorzucić trochę i mieć o wiele lepszą sp od blue- posejdona. Nie wiem jak na s2 aktualnie z cenami, ale u nas tanie są posejdony.

Na twoim miejscu wstrzymałbym się i poczekał na posejdona.

Holka może ma 2 ataki, ale jeśli dobrze rozdasz pkt to kosa :).

DG też raczej odpada :p.

Vulkano też jest dobry, jednak ja poczekałbym na dobrego posejdona :p.

Opublikowano

Zgadzam sie z Dx w prawie wszystkim co napisał , ale zbroja na 69 jest nie opłacalna , lepiej poczekać na tą na 74 ( lub kupić tymczasowo średnią kryształkę), co do posejdona to nie grałem nim ale blue używałem tylko do dropienia piórek , do pvp wolałem vulkano , a na glacu naprawde długo biegałem w redzie bo pasował mi bardziej niż blue , jednak zanim kupisz karty to przedewszystkim musisz mieć eq i dobre resy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...