Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Początki gry, ciągłe przegrywanie / Jaki czołg?

asadasa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro na szybkosci ci zalezy to polecam ci pz 35 az do pz 38 (4 tier ) jest maly ale wariat ;) 340 hp ma bardzo szybko po ulepszeniu i wgle ;D

sam nim gralem ale nie lubie dostawac w dupe wiec gram kw-1 ;)

Opublikowano

radze ci wybrac gałąź AMX (ELC AMX 5 tier) szybkie, zwrotne, dobra armata, Stuart-y (amerykańskie) to samo co AMX, ale Stuarty mniejsze lub BT-7.

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Skoro jest nowy to takiego Elc nie ogarnie ,a na H35 - Amx38 - Amx 40 to chyba go szlag trafi. Teraz gdy jest patch (wersja gry) 0.8.6 to wbij T-50 ,najłatwiejszy czołg zwiadowczy ( jest taki jaki chcesz ,czyli szybki i dynamiczny) jednak w patchu 8.7 jego statystyki zostaną pogorszone (tzw. nerf) i nie będzie taki fajny . Chociaż ja szczerze go nie nawidzę przez to ,że jest zbyt Dobry ( tzw. OP ) ale w 8.7 się to zmieni. Polecam M5A1 Stuart i amerykańskie czołgi lekkie ,i nie polecam Pz 38 t nA (mój pierwszy IV tier) ,bo często go losuje na V tiery lub wyżej i takiemu KW gówno zrobi ( gdy ja zaczynałem nawet mnie ignorowali xD ,do dziś przez to nie nawidzę Kawulców ). Bierz M5A1 Stuart albo amerykańskie czołgi lekkie. Ps. Wszystkie czołgi od 1-3 prócz lekkich amerykańskich są wolne i myślę ,że amerykańskie to będzie najlepszy wybór :) (Ale to tylko moje zdanie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...